VXE R1 SE+ alınır mı?

MScofieldz

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir site hakkinda hiçbir bilgim yok sadece mouse hakkinda konusacagim guzel hafif bir mouse fotografta buyuk sansanizda aslinda kucuk ben 2 aydir kullanıyorum ve her 2 3 basmada yay sesi geliyor nereden nasıl geliyor bilmiyorum ona benzer bir sesmi dersen evet yay sesine benziyor ama oyun oynarken hiçbir sekilde engellemiyor stok skatezi iyi yani ben 1.500'e aldim 1.100'e kesin alinir sarji ben gunde 15 saat oyniyorum yani 15 saat aktif kullanıyorum o yuzden 3 4 gunde 1 şarj driveri guzel İngilizce ve basit kisaca alinabilir.

Alınabilir site hakkinda hiçbir bilgim yok sadece mouse hakkinda konusacagim guzel hafif bir mouse fotografta buyuk sansanizda aslinda kucuk ben 2 aydir kullanıyorum ve her 2 3 basmada yay sesi geliyor nereden nasıl geliyor bilmiyorum ona benzer bir sesmi dersen evet yay sesine benziyor ama oyun oynarken hiçbir sekilde engellemiyor stok skatezi iyi yani ben 1.500'e aldim 1.100'e kesin alinir sarji ben gunde 15 saat oyniyorum yani 15 saat aktif kullanıyorum o yuzden 3 4 gunde 1 şarj driveri guzel İngilizce ve basit kisaca alinabilir.
Fiyatı 960'a düşüyor benimde hoşuma gitti de satıcıya güvenemedim. Daha önce alışveriş yapan var mı bu satıcıdan?

Fiyatı 960'a düşüyor benim de hoşuma gitti de satıcıya güvenemedim. Daha önce alışveriş yapan var mı bu satıcıdan?

Farklı konularda piyasaya yeni gelmiş olduğunu soylemisler bu yuzden pek belli degil ama Trendyol ustunden alirsaniz iadeyi net bir sekilde yapabilirsiniz

Bir de farklı sitelerin mesela bilmemne arsivi falan onlarin linkini paylasmak yasak mı bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı