VXE R1 SE+ alınır mı?

Rica ederim, memnun kalırsanız ne mutlu. Merak ettiğiniz her konuda yazabilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
Valla sana güvenip aldım. Bu dediğiniz ile dediğim farenin boyutu aynıydı değil mi? Fare güzel gibi zaten.

Güncelleme: siparişi iptal ettim. İnternette genel olarak atk ile çok şikayet var. vxe daha stabil görünüyor benim için daha güvenli. O kadar tryhard bir oyuncu olmadığım için daha mantıklı geldi sanırım onu alıcağım.

Son düzenleme:
Valla sana güvenip aldım. Bu dediğiniz ile dediğim farenin boyutu aynıydı değil mi? Fare güzel gibi zaten.

Güncelleme: siparişi iptal ettim. İnternette genel olarak atk ile çok şikayet var. vxe daha stabil görünüyor benim için daha güvenli. O kadar tryhard bir oyuncu olmadığım için daha mantıklı geldi sanırım onu alıcağım.
VXE R1 SE+ modelinin ölçüleri; 120.6*64*37.8mm, ATK X1 SE'nin ise; 127mm * 62mm * 40mm.
VXE R1 modeli daha çok logitech g pro x superlight 2 modelinden esinlenen bir tasarıma sahip ve benim kanaatim küçük ve orta ellilere daha uygun. ATK X1 modeli ise Viper V3 Pro ile aynı ölçülere sahip ve daha çok orta ve büyük eller için, tabi bu yine benim düşümcem. Aralarından hangisi tercih edeceğiniz size kalmış. Teknoloji işi şans işi biraz. Ben tercihimi ATK'dan yana kullandım ve şuan gayet de memnunum. Muhtemelen bundan sonra sadece ATK mouse kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı