7 aydır kullanıyorum bir sorun yok. Uzun kullanım olarak ne kadar uzun?Yine bir tane ekipman öneri konusunda artık eskisi gibi VXE R1 önermek yerine MCHOSE öneren görmüştüm. Belki denk gelirizLakin VXE R1'de uzun kullandım da kullanıcı şikayetleri artmış. Ben kendi mouse'u önermem gerekirse Lamzu Thorn öneriyorum. Lakin fiyatı 2 katı fazlaydı en son. Ama 2 yıldır tık etmedi maşallah.
Onu yazan arkadaş 1 yıl ve daha uzun süreden kastetmişti sanırsam bende tam bilmiyorum tamamen kendi görüşüm değil.7 aydır kullanıyorum bir sorun yok. Uzun kullanım olarak ne kadar uzun?
Kullanıcıların şikayetleri ne üzerine peki? Şu anki fareyi kullanalı 4 yıl oldu, en az o kadar gitmeyecekse hiç almam daha iyiYine bir tane ekipman öneri konusunda artık eskisi gibi VXE R1 önermek yerine MCHOSE öneren görmüştüm. Belki denk gelirizLakin VXE R1'de uzun kullandım da kullanıcı şikayetleri artmış. Ben kendi mouse'u önermem gerekirse Lamzu Thorn öneriyorum. Lakin fiyatı 2 katı fazlaydı en son. Ama 2 yıldır tık etmedi maşallah.
Çoğu modelde de olan orta tekerlek sorunuydu. Arkadaşı hatırlasam etiket atacağım hem öyle normal bir Technopat hesabı da değildi hani rastgele birisi de değil. Lakin 4 yıl da çok uzun değil mi hocamKullanıcıların şikayetleri ne üzerine peki? Şu anki fareyi kullanalı 4 yıl oldu, en az o kadar gitmeyecekse hiç almam daha iyi
Sol click tuşu kırıldığı için değişme ihtiyacındayım yoksa hala sapasağlam. Her sene fare değişse para mı kalırÇoğu modelde de olan orta tekerlek sorunuydu. Arkadaşı hatırlasam etiket atacağım hem öyle normal bir Technopat hesabı da değildi hani rastgele birisi de değil. Lakin 4 yıl da çok uzun değil mi hocam
Sol click tuşu kırıldığı için değişme ihtiyacındayım yoksa hala sapasağlam. Her sene fare değişse para mı kalır
Yani tabii ki her sene değişmemek lazımSol click tuşu kırıldığı için değişme ihtiyacındayım yoksa hala sapasağlam. Her sene fare değişse para mı kalır