VXE R1 SE+ alınır mı?

Bütçe
2000

Berrkay

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
9
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhabalar,
Yıllarca V2 Pro kullandım, yakın zamanda sol click tuşu kırılınca mecburen yeni fare arayışındayım. Gördüğüm kadarıyla bu fare güzel bir indirimde, sizce alınır mı? İstediğim tek şey V2 Pro'dan küçük kalmaması. Wireless olması da zaten ekstra avantaj.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine bir tane ekipman öneri konusunda artık eskisi gibi VXE R1 önermek yerine MCHOSE öneren görmüştüm. Belki denk geliriz :D Lakin VXE R1'de uzun kullandım da kullanıcı şikayetleri artmış. Ben kendi mouse'u önermem gerekirse Lamzu Thorn öneriyorum. Lakin fiyatı 2 katı fazlaydı en son. Ama 2 yıldır tık etmedi maşallah.

Yine bir tane ekipman öneri konusunda artık eskisi gibi VXE R1 önermek yerine MCHOSE öneren görmüştüm. Belki denk geliriz :D Lakin VXE R1'de uzun kullandım da kullanıcı şikayetleri artmış. Ben kendi mouse'u önermem gerekirse Lamzu Thorn öneriyorum. Lakin fiyatı 2 katı fazlaydı en son. Ama 2 yıldır tık etmedi maşallah.
7 aydır kullanıyorum bir sorun yok. Uzun kullanım olarak ne kadar uzun?

7 aydır kullanıyorum bir sorun yok. Uzun kullanım olarak ne kadar uzun?
Onu yazan arkadaş 1 yıl ve daha uzun süreden kastetmişti sanırsam bende tam bilmiyorum tamamen kendi görüşüm değil.

Kullanıcıların şikayetleri ne üzerine peki? Şu anki fareyi kullanalı 4 yıl oldu, en az o kadar gitmeyecekse hiç almam daha iyi :D

Kullanıcıların şikayetleri ne üzerine peki? Şu anki fareyi kullanalı 4 yıl oldu, en az o kadar gitmeyecekse hiç almam daha iyi :D
Çoğu modelde de olan orta tekerlek sorunuydu. Arkadaşı hatırlasam etiket atacağım hem öyle normal bir Technopat hesabı da değildi hani rastgele birisi de değil. Lakin 4 yıl da çok uzun değil mi hocam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı