VXE R1 SE alternatifi Mouse onerisi

Ahmet06han

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd /
Meslek
Ogrenci
Fingertip ile claw arasi tutuyorum. Clawa daha yakin. Bu fotografa gore Steep Arch oluyor. VXE R1 SE kullanıyorum. Ikinci elden 1K'ya satabilirim. Ustune ne kadar eklemem gerek? Şu an indirimde ne var? Parolapara kullandim ne yazik ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fingertip ile claw arasi tutuyorum. Clawa daha yakin. Bu fotografa gore Steep Arch oluyor. VXE R1 SE kullanıyorum. Ikinci elden 1K'ya satabilirim. Ustune ne kadar eklemem gerek? Şu an indirimde ne var? Parolapara kullandim ne yazik ki.

Ne kadar ekleyebilirsin?

Başka bir kimlik ile yaparsın eğer varsa, MCHOSE A5 Ultra ama rose red rengi kaldı sadece, beğeniyorsan al direkt.

VXE R1 alternatifi olarak ortlama aynı fiyat bandında Furylevel Z1 var kral tavsiye ederim.

Ne kadar ekleyebilirsin?

Yani belirlemedim. Gectigime deymesi icin ne almam lazim? Mesela 500 eklesem İyzico ile falan guzel bir şey gelir mi?

Başka bir kimlik ile yaparsın eğer varsa, MCHOSE A5 Ultra ama rose red rengi kaldı sadece, beğeniyorsan al direkt.

Bu İyzico ile ne kadara geliyor?

Hatirladigim kadari ile siz kendinize bu renginden almistiniz. Fotograf paylasabilir misiniz?@ubyys

O zaman onu alabilirim.

Evet, tam pembe değil ama kırmızıda değil, bana batmadı şahsen güzel duruyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5386.jpeg
    IMG_5386.jpeg
    88,6 KB · Görüntüleme: 36
Fotografta kirmizi gibi duruyordu. Pembe galiba. Emin olamadim. Mavi rengi stoğa girer mi sizce?

Aslında benim attığım fotoğrafta biraz doygun ve pembe gibi çıkmış, sen bilirsin yine de. Stoğa girer mi bilmiyorum girse de fiyat artar yüksek ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı