VXE R1 SE alternatifi Mouse onerisi

Icinde galiba grip tape geliyormus. Takinca pek siritmaz ise almaya calisirim. R1 SE icin 2 kisi yazdi. Eger satabilirsem ve stok bitmezse A5 alirim.

Icinde galiba grip tape geliyormus. Takinca pek siritmaz ise almaya calisirim. R1 SE icin 2 kisi yazdi. Eger satabilirsem ve stok bitmezse A5 alirim.

Geliyor evet, ben tapeleri takınca biraz daha tok bir hissiyat veriyor diye çıkarttım, kişiye göre değişir ama genelde içinden çıkan gripler pek kaliteli değil diyorlar. Genel mouse olarak konuşuyorum.

Geliyor evet, ben tapeleri takınca biraz daha tok bir hissiyat veriyor diye çıkarttım, kişiye göre değişir ama genelde içinden çıkan gripler pek kaliteli değil diyorlar. Genel mouse olarak konuşuyorum.

Renk olarak kararsiz kaldim. R1 SE'yi satana kadar dusunurum. Eger renk icime sinmez ise alternatif var mi? Sizce gectigime deger mi? Cok fark olur mu?

Buna gecince 4 gr agirlasak farki hissetmem herhalde.

Renk olarak kararsiz kaldim. R1 SE'yi satana kadar dusunurum. Eger renk icime sinmez ise alternatif var mi? Sizce gectigime deger mi? Cok fark olur mu?

Veya biraz çirkin ama donanım olarak kaliteli,

Ağırlık değil de ben A5'in Click hissiyatını, shapeini vs. çok beğendim, elime çok güzel oturuyor.

Veya biraz çirkin ama donanım olarak kaliteli,

M3s Max'tan sadece 1K dongle cikiyormus. Bir de pahali. VT9 Air ile A5 arasinda donanim olarak hangisi daha iyi? Goruntu olarak A5 daha iyi duruyor.

Donanım olarak VT9 daha iyi hocam.
VT9 secmez isem uzecek kadar iyi mi? Bu iki mousede dongle uzatici var mi? (Tam adi bu olmayabilir. Bir ucu type-c bir ucu type-a olan aparat.)

VT9 secmez isem uzecek kadar iyi mi? Bu iki farede dongle uzatici var mi? (Tam adi bu olmayabilir. Bir ucu Type-C bir ucu Type-A olan aparat.)

VT9 da var mı bilmiyorum, büyük ihtimalle vardır. A5'te var evet, VT9 seçmezsen aman aman bir şey kaybetmezsin. İçine ne siniyorsa onu al.

VT9 da var mı bilmiyorum, büyük ihtimalle vardır. A5'te var evet, VT9 seçmezsen aman aman bir şey kaybetmezsin. İçine ne siniyorsa onu al.

Tamamdir hocam. A5 alirim yuksek ihtimalle. R1 SE'yi umarim satarimda stok bitmeden. Sizce satilabilecek bir model mi R1 SE? Beklemeyim alsam sonra satilmasini beklesem buyuk kumar mi olur? Ikinci fare gereksiz harcama olur cunku satamazsam.

Tamamdir hocam. A5 alirim yuksek ihtimalle. R1 SE'yi umarim satarimda stok bitmeden. Sizce satilabilecek bir model mi R1 SE? Beklemeyim alsam sonra satilmasini beklesem buyuk kumar mi olur? Ikinci fare gereksiz harcama olur cunku satamazsam.

Sarı sitede bir ilan favlamıştım, 1 gün sonra yoktu, 1000 TL idi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı