VXE R1 SE alternatifi Mouse onerisi

Sarı sitede bir ilan favlamıştım, 1 gün sonra yoktu, 1000 TL idi.

Benimki 1099, kaldirmistim 1 kere. Sonra geri koydum. Belki benimki olabilir.

Obsidian skatez vardi.

Tamamdir hocam. A5 alirim yuksek ihtimalle. R1 SE'yi umarim satarimda stok bitmeden. Sizce satilabilecek bir model mi R1 SE? Beklemeyim alsam sonra satilmasini beklesem buyuk kumar mi olur? Ikinci fare gereksiz harcama olur cunku satamazsam.

Rahat satılır, A5 ultrayı al satılmasını beklemeden.

Hatırlamıyorum, olabilir. Elinde kalmaz diye düşünüyorum, temiz ve kutulu ise sorun olmaz.

KFG garanti var. Sadece orijinal skatezleri yok. Baska bir kusuru yok. Kutu icerigide tam.

Orijinal skateslerinden daha iyi skates takmışsın zaten, bu bir artı.
Koydugum fiyat mantikli mi? 1099a koydum. Pazarlik ile 1000e inerim.

Kutusunun ustunde kucuk bir yirtik var sadece.

@Deiinzz hocam bu farede scroll atlama problemi yasamistim 1 kere. Scrolla ufleyince duzeldi. Bunu sorun olarak belirtmem gerek mi sizce? ROG Keris modelindede yasamistim. Scrolla toz girdigi icin oluyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Ben SE+ kullanıyorum yaşamadım, senin insafına kalmış belirtip belirtmemek. Fiyat iyi bu arada, ama SE+ olsa daha iyiymiş.

Ben SE+ kullanıyorum yaşamadım, senin insafına kalmış belirtip belirtmemek. Fiyat iyi bu arada, ama SE+ olsa daha iyiymiş.

Bana geldigi zaman + modeli yoktu. Bu fareyi ben cekilisten kazandim. Verem hocam hiç kullanmamis. Ikinci sahibi sayilirim ama sayilmamda. Onu yazmadim. Zaten e-fatura bende. Ben keristede yasamistim. Ama bunda tekrardan yasamadim problemi.

@Deiinzz mesela ben R1 SE'nin malzeme kalitesinden hosnut degilim. Onun haricinde yeterli geliyor. A5e gecince sizce ne kadar fark hissederim? En basta malzeme kalitesi ve batarya olarak.

Son düzenleme:

A5 ultrayı kullanmadım ama kullananlar malzeme kalitesinden memnun

Konu bildirimi bana yeni geliyor. Bu sosyal bildirimleri bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…