Ben bugün Wraith'den VXE R1 SE+ aldım sizce nasıl? Bence fiytatına göre iyi çünkü R1 Pro ve Pro Max'inde 250 mAh batarya bulunurken SE+ da 500 mAh var. Bu benim ilgimi çekti ve aldım.
Ben bugün Wraith'den VXE R1 SE+ aldım sizce nasıl? Bence fiytatına göre iyi çünkü R1 Pro ve Pro Max'inde 250 mAh batarya bulunurken SE+ da 500 mAh var. Bu benim ilgimi çekti ve aldım.
Batarya boyutu ile alakalı değil olay içindeki mcu ve sensörle ne kadar iyi optimize edilmişse kullandığı enerji azalır şarjı o kadar iyi gider. Benim bildiğim şarjı en az giden model oydu nordic mcu lular her türlü iki katı falan şarj ömrü öyle düşün 500 mAh beken mcu 250 mAh nordicten daha az kullanım süresi sunuyor 500 mAh nordic çok iyi zaten.
Daha fazla batarya demek daha ağır demek 3-4 gram fark var R1 ile R1 SE+ ile arasında R1 SE+ da her şeyin bir altı seçilmiş falan ama sorun yaratmaz büyük ihtimal bendede düz R1 var.
İyi yapmışsın dostum. Bu tür şeylerde o kadar da hassas öneriler isteme daha iyi olur sonra kafan karışır. Kendimden biliyorum. Logitech G Pro Superlight 2'den Wraith'e geçirip çok memnun kalan ekibim var. Sen şuan normal bir kullanıcısın e-sporcu değilsin. Sen ve bizler için ilk başta batarya olmak üzere, mouse dış hatları, yazılımdaki özellikler, malzeme kalitesi ve kronik sorunlar ön planda olmalı.
Mouse'un daha hassas özelliklerine gelecek olursak HZ değeri sistemin iyiyse düşünülmeli. Orta segment sistem için 2000hz üst segment için 4000hz falan öneririm. 8000hz kullanan çok çok daha az çevremde. Bu yüzden sisteminde bir yandan orta segment ise 2000hz'de yeterli olur.