Ben bugün Wraith'den VXE R1 SE+ aldım sizce nasıl? Bence fiytatına göre iyi çünkü R1 Pro ve Pro Max'inde 250 mAh batarya bulunurken SE+ da 500 mAh var. Bu benim ilgimi çekti ve aldım.
Eki Görüntüle 2470889
Ben bugün Wraith'den VXE R1 SE+ aldım sizce nasıl? Bence fiytatına göre iyi çünkü R1 Pro ve Pro Max'inde 250 mAh batarya bulunurken SE+ da 500 mAh var. Bu benim ilgimi çekti ve aldım.
Eki Görüntüle 2470889
Daha fazla batarya demek daha ağır demek 3-4 gram fark var R1 ile R1 SE+ ile arasında R1 SE+ da her şeyin bir altı seçilmiş falan ama sorun yaratmaz büyük ihtimal bendede düz R1 var.Ben bugün Wraith'den VXE R1 SE+ aldım sizce nasıl? Bence fiytatına göre iyi çünkü R1 Pro ve Pro Max'inde 250 mAh batarya bulunurken SE+ da 500 mAh var. Bu benim ilgimi çekti ve aldım.
Eki Görüntüle 2470889
İyi yapmışsın dostum. Bu tür şeylerde o kadar da hassas öneriler isteme daha iyi olur sonra kafan karışır. Kendimden biliyorum. Logitech G Pro Superlight 2'den Wraith'e geçirip çok memnun kalan ekibim var. Sen şuan normal bir kullanıcısın e-sporcu değilsin. Sen ve bizler için ilk başta batarya olmak üzere, mouse dış hatları, yazılımdaki özellikler, malzeme kalitesi ve kronik sorunlar ön planda olmalı.Ben bugün Wraith'den VXE R1 SE+ aldım sizce nasıl? Bence fiytatına göre iyi çünkü R1 Pro ve Pro Max'inde 250 mAh batarya bulunurken SE+ da 500 mAh var. Bu benim ilgimi çekti ve aldım.
Eki Görüntüle 2470889
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.