Tamamdır hocam siz iyzico kampanyalarına katılın, parolparaya da katılın. Parolapara şu ana kadar herkese verdi ama iyzico kampanyalı rastgele gidiyor herkese sanırım. Ben sadece parolapara indirimini baz alarak sıralıyorum size. Sen yine de iyzico kampanyalarına da katıl, belki sonradan verir.
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.
Hocam parolapara ile bunlar uyar bütçenize. A5 ultranın sadece kırmızı rengi kalmış diye eklemedim.
İyzico 300 TL kampanyası bitmediyse bunlar da uyuyor ama bilemiyoruz işte, kimsede net cevap yok.
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...