VXE R1 SE+ vs Delux M800 Pro

@Yuiis Siyah veya mavi stok görünmüyor, kalan rengi de tercihim değil maalesef. Attığım mouselardan hangisi? Veya alternatif var mı başka? Öncelik beyaz veya siyah renk.
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
Buradan da alabilrsin aynı indirimlerle, siyah rengi var burada ama başka öneri istiyorsan

Bunda iyzico geçerli değil ama parolaparayı kullanırsın 1250 TL ye gelir.

Wraithtten bahsediyorum, orada da indirim olması lazım. Zaten parolapara her yerde geçiyor indirimi öyle biliyorum @Yuiis yazar şimdi.
Kafamı arkadaşın attığı klavye indirimi kafamı karıştırdı kusura bakmayın. Gaminggen olmadığı sürece iyizico gerek yok anladığım kadarıyla.

Gaming gen de attığınız model yok. 2100 den nereye kadar iniyor bu mouse?
Wraithtten bahsediyorum, orada da indirim olması lazım. Zaten parolapara her yerde geçiyor indirimi öyle biliyorum @Yuiis yazar şimdi.
Hocamın iyzico indirimi gaming gende, wraihte de, ulugameste de geçerli, parolapara çoğu sitede geçerli zaten ama şu an iyzicodaki 300 TL kampanyasını alamayanlar varmış, bir arkadaşıma 2 gün içinde hesabınızda olur demişler, başka birisine 300 TL kampanyası bitti demişler. Çözemedik o yüzden.

Hocamın İyzico indirimi Gaming gende, wraihte de, ulugameste de geçerli, parolapara çoğu sitede geçerli zaten ama şu an İyzico'daki 300 TL kampanyasını alamayanlar varmış, bir arkadaşıma 2 gün içinde hesabınızda olur demişler, başka birisine 300 TL kampanyası bitti demişler. Çözemedik o yüzden.

Bana da işte 189,90 TL geldi, sordum kalanı 2 gün içinde gelir dediler garipsedim ama parolapara ile alsın direkt, Gaming gen indirimini de yapsın gelirse gelir zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı