VXE R1 SE+ vs VXE R1

Hocam Parolapara ve İyzico muhabbetlerini yapmadıysanız Gaming.Gen.TR'den MCHOSE A5 Ultra alabilirsiniz, ben öyle yapacağım.

Hocam n11'de yorumlarda yazanlar gibi sorunlar asla yok ne takılma var ne atlamane çift tıklama var şu ana kadar hiçbir sorununu yaşamadım hatta vt9 proda aldim suanlik aşırı memnunum marka ve modellerden

Ben birkaç gün önce VXE r1SE+ aldım herkes kalitesiz falan diyor ama gerçekten beklentimin çok üstünde Valorant gibi oyunlarda ani dönüşlerde hızlı hareketlerde çok akıcı aşırı hafif ve görüntüsü çok şık bende sizin gibi kablolu ortalama bir fareden geçiyorum ve bu mouse bana çağ atlattırdı kesinlikle fiyatını hak eden bir mouse olduğunu düşünüyorum fakat tek bir sorun var yazılımında şarjı yanlış gösteriyor onun dışında hiçbir sorunu yok

Görüntüsüde böyle duruyor isterseniz tekerleğin önündeki ışığa nefes alma efekti ekleyip rengini falan değiştirebiliyoruz yada hiç yakmayadabiliyoruz

Dosya Ekleri

• 1745138150805472730666171920574.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 17451381791958852975374028538466.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 77
Aslında dediğiniz gibi kötü bir mouse değil ama bazı zamanlar ona yakın fiyatlarda daha iyileri olduğu için onları öneriyoruz.

1-2 güne R1 sipariş edeceğim. Zaten eksi bir yanı olmadığı sürece beni memnun edecektir. Rapoo ile çok arada kalmıştım ancak görünümü benim için önemli olduğundan R1'de karar kıldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Wraith'de bazı ürünlere sanırım 23 Nisan'dan indirim gelmiş. R1 modellerinde 150 TL indirim var ve Swar50 koduyla da 50 tl indirim ekleyebilirsiniz. Almayı düşününen varsa değerlendirsin.

Son düzenleme:
Şansıma benim se+ aldığım fiyata r1 modeli geliyor bi kaç gün bekleseymişim keşke

Şansıma benim se+ aldığım fiyata r1 modeli geliyor bi kaç gün bekleseymişim keşke
Geçmiş olsun hocam yapacak birşey yok.

Çok da takılmayın hocam, sensörler arasındaki farkı anlamazsınız zaten, hatta r1 se batarya konusunda önde olduğu için ben yine onu tercih ederdim ikisi arasında.
Sensörler arası farkı ben bilmiyorum ama o farka değeceğini söylemişlerdi. Bataryası da çok önemli değil çünkü SE+'ın sensörünün pil kullanımı daha fazla.

Se+ modeli 2 kata kadar daha uzun pil ömrü sunuyor sensör arasındaki farkıda hissetmezdim zaten ama r1 modeli normalde 1750tl olduğu için pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…