VXE R1 SE+ vs VXE R1

R1 SE+'dan vazgeçtim, ancak hala R1 ile VT9 Air arasında kararsızım. Biri beni ikna etmeli. Rapoo'nun görünümü çok kötü, ve inceleme videosu da olmadığı için fazla emin olamıyorum, zaten 3 tane değerlendirmesi var, 2'si malzeme kalitesi kötü ve double Click var diyor. Görünüşü grip tape ile adam edilir denilmişti ancak kutu içeriğinden grip tape çıkıyorsa hiçbir yerde fotoğrafını bulamadım.

Hocam Parolapara ve İyzico muhabbetlerini yapmadıysanız Gaming.Gen.TR'den MCHOSE A5 Ultra alabilirsiniz, ben öyle yapacağım.

@kxy hocamın dediği gibi bu fiyatta VT9 Air rakipsizdir. Forumda bir arkadaşa aldırdık ve kendisi gayet memnun.
@egemebb @enzyyx ve ben de rapoo VT9 Pro kullanıyoruz ama o şu an stoklarda kalmadı maalesef.
Hocam 3398 zaten verimli bir sensör ve üstüne 800 mAh batarya ile şarjı bitmiyor neredeyse. Yaklaşık 1 ay olmuştur, bitmedi hala. Beğenmedim diyorsan A5 Ultra alabilirsin Gaming.Gen.TR'den ama sadece kırmızı rengi kalmış. VT9 Air ile çok yakın ama Air bir tık daha iyi.
Hocam n11'de yorumlarda yazanlar gibi sorunlar asla yok ne takılma var ne atlamane çift tıklama var şu ana kadar hiçbir sorununu yaşamadım hatta vt9 proda aldim suanlik aşırı memnunum marka ve modellerden

Geçen haftalarda R1 SE+ modelini almaya karar verdim ancak 2-3 kere R1 serisinin farklı modellerine stok gelmesine rağmen SE+ siyah rengi gelmedi. Beyaz renk de istemiyorum çizilir veya kirlenir, hem de tüm ekipmanlar siyahken uyumsuz olur. Düz R1 siyah rengi stoklara gelmişken acaba bütçeyi arttırıp onu mu alsam diye düşünüyorum ancak farklarına bakarken r1'in bataryasının 250 mAh olduğunu fark ettim, SE+'ın bataryası 500 mAh. Yarısı kadar düşük olması ne kadar etkiler? Ayrıca aralarında başka farklar varsa da öğrenmek istiyorum. Mouse pad de almayı düşündüğüm için bütçeyi arttırmak istemiyorum ancak arttıradabilirim. Sizce SE+ siyah rengini beklemeli miyim?

Ben birkaç gün önce VXE r1SE+ aldım herkes kalitesiz falan diyor ama gerçekten beklentimin çok üstünde Valorant gibi oyunlarda ani dönüşlerde hızlı hareketlerde çok akıcı aşırı hafif ve görüntüsü çok şık bende sizin gibi kablolu ortalama bir fareden geçiyorum ve bu mouse bana çağ atlattırdı kesinlikle fiyatını hak eden bir mouse olduğunu düşünüyorum fakat tek bir sorun var yazılımında şarjı yanlış gösteriyor onun dışında hiçbir sorunu yok

Görüntüsüde böyle duruyor isterseniz tekerleğin önündeki ışığa nefes alma efekti ekleyip rengini falan değiştirebiliyoruz yada hiç yakmayadabiliyoruz

Dosya Ekleri

• 1745138150805472730666171920574.jpg
    1745138150805472730666171920574.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 17451381791958852975374028538466.jpg
    17451381791958852975374028538466.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 77
Ben birkaç gün önce VXE r1SE+ aldım herkes kalitesiz falan diyor ama gerçekten beklentimin çok üstünde Valorant gibi oyunlarda ani dönüşlerde hızlı hareketlerde çok akıcı aşırı hafif ve görüntüsü çok şık bende sizin gibi kablolu ortalama bir fareden geçiyorum ve bu mouse bana çağ atlattırdı kesinlikle fiyatını hak eden bir mouse olduğunu düşünüyorum fakat tek bir sorun var yazılımında şarjı yanlış gösteriyor onun dışında hiçbir sorunu yok

Görüntüsüde böyle duruyor isterseniz tekerleğin önündeki ışığa nefes alma efekti ekleyip rengini falan değiştirebiliyoruz yada hiç yakmayadabiliyoruz
Aslında dediğiniz gibi kötü bir mouse değil ama bazı zamanlar ona yakın fiyatlarda daha iyileri olduğu için onları öneriyoruz.

1-2 güne R1 sipariş edeceğim. Zaten eksi bir yanı olmadığı sürece beni memnun edecektir. Rapoo ile çok arada kalmıştım ancak görünümü benim için önemli olduğundan R1'de karar kıldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Wraith'de bazı ürünlere sanırım 23 Nisan'dan indirim gelmiş. R1 modellerinde 150 TL indirim var ve Swar50 koduyla da 50 tl indirim ekleyebilirsiniz. Almayı düşününen varsa değerlendirsin.

Son düzenleme:
1-2 güne R1 sipariş edeceğim. Zaten eksi bir yanı olmadığı sürece beni memnun edecektir. Rapoo ile çok arada kalmıştım ancak görünümü benim için önemli olduğundan R1'de karar kıldım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Wraith'de bazı ürünlere sanırım 23 Nisan'dan indirim gelmiş. R1 modellerinde 150 TL indirim var ve Swar50 koduyla da 50 tl indirim ekleyebilirsiniz. Almayı düşününen varsa değerlendirsin.
Şansıma benim se+ aldığım fiyata r1 modeli geliyor bi kaç gün bekleseymişim keşke

Şansıma benim se+ aldığım fiyata r1 modeli geliyor bi kaç gün bekleseymişim keşke
Geçmiş olsun hocam yapacak birşey yok.

Çok da takılmayın hocam, sensörler arasındaki farkı anlamazsınız zaten, hatta r1 se batarya konusunda önde olduğu için ben yine onu tercih ederdim ikisi arasında.
Sensörler arası farkı ben bilmiyorum ama o farka değeceğini söylemişlerdi. Bataryası da çok önemli değil çünkü SE+'ın sensörünün pil kullanımı daha fazla.

Geçmiş olsun hocam yapacak birşey yok.

Sensörler arası farkı ben bilmiyorum ama o farka değeceğini söylemişlerdi. Bataryası da çok önemli değil çünkü SE+'ın sensörünün pil kullanımı daha fazla.
Se+ modeli 2 kata kadar daha uzun pil ömrü sunuyor sensör arasındaki farkıda hissetmezdim zaten ama r1 modeli normalde 1750tl olduğu için pişman oldum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı