VXE R1 vs ATK A9 Plus

Bütçe
2000

Ramazan Eymen

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G
Ryzen 5 5600x
Msi A520M A-PRO
Lexar 16gb ram
Crucial 1Tb
Meslek
Öğrenci
Merhaba, SteelSeries Rival 3’ten kablosuz oyuncu mouse’a geçmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi ya da alternatif var mı?

Merhaba, SteelSeries Rival 3’ten kablosuz oyuncu mouse’a geçmeyi düşünüyorum. Sizce hangisi ya da alternatif var mı?

Hangi VXE olduğuna göre değişiklik gösterebilir ben VXE R1 Pro Max kullanıyorum fazlasıyla memnunum VXE R1 ile ATK A9 karşılaştırınca kağıt üstünde VXE daha iyi duruyor. Kullandığım içinde VXE öneririm.

Hangi VXE olduğuna göre değişiklik gösterebilir ben VXE R1 Pro Max kullanıyorum fazlasıyla memnunum VXE R1 ile ATK A9 karşılaştırınca kağıt üstünde VXE daha iyi duruyor. Kullandığım içinde VXE öneririm.

VXE R1 düz fakat Pro'da alabılırım

Düz R1 ve SE+ modellerinde kaplama yok fakat Pro ve Pro Max'te kaplama mevcut Pro alırsanız daha premium bir hissiyat elde edersiniz diye düşünüyorum.

ATK 800 mAh olması ılgımı çekti

R1 Pro Max fiyat olarak balon. O fiyata daha iyileri var her türlü.

Kronik diyorlar doğru mudur acaba

Kroniği yok. İlk çıktığında bazı ürünler eski sürüm olduğu için basmama problemi vardı ama bu yazılımsal bir sorundu ve zaten güncelleme hazırda vardı. Sadece ürünü kutudan çıkarıp yazılım güncellemesi yapman gerekiyordu. Şu an güncel ürünler zaten güncel yazılımla geldiğinden herhangi bir problem yaşamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı