VXE R1 vs Darmoshark M3S vs Attack Shark R1

birde bu m3 pro sensörü felan nasıldır furylevel'den iyi midir

mouse'la birlikte 2000'e tamamlayalım
İkisinde de sensör aynı fakat mcu en önemli kısım M3Pro'nun sensörü daha iyi.

Ayrıca yedek mouse olarak m3pro, dragonfly f1 pro max ve vxe r1 var bende. M3 Pro alınabiliyorsa M3Pro alınabilir.

Ayrıca yedek mouse olarak m3Pro, Dragonfly F1 Pro Max ve VXE R1 var bende. M3 Pro alınabiliyorsa M3Pro alınabilir.

Kullandıklarından en iyisi hangisi, sence m3Pro digerleriyle kapısabilir mi?
Bir de mouse pad ne oldu hocam

Artı olarak m3Pro da 4K dongle + 500 TL

kullandıklarından en iyisi hangisi, sence m3pro digerleriyle kapısabilir mi?
birde mousepad noldu hocam
Aktif kullandığım mouse ATK Blazing Sky X1 Pro Max en iyisi bu diyebilirim fakat stoğu yok. X1 Pro modeli bile 2600 TL civarı olması gerek eğer ikinci sıraya koyacak olursam M3Pro diyebilirim. Önce mouseyi kararlaştırın sonra mousepad bakarız.

Aktif kullandığım mouse ATK Blazing Sky X1 Pro Max en iyisi bu diyebilirim fakat stoğu yok. X1 Pro modeli bile 2600 TL civarı olması gerek eğer ikinci sıraya koyacak olursam M3Pro diyebilirim. Önce mouseyi kararlaştırın sonra mousepad bakarız.
ya bilmiyorum furylevel z1 ile m3 pro aynı sensor, ips hizlanma g sunuyor ama neden darmoshark daha pahalı hangisinde sıkıntı problem daha azdır?

ya bilmiyorum furylevel z1 ile m3 pro aynı sensor, ips hizlanma g sunuyor ama neden darmoshark daha pahalı hangisinde sıkıntı problem daha azdır?
Dediğim gibi mcu konusunda m3 pro daha iyi. Z1 BEKEN BK 3633 mcu kullanırken M3Pro
Nordic 52840 kullanıyor zaten nordic serisi mcu konusunda daha başarılı seridir. Beken mcu kullanılan çoğu mouselerde az da olsa kopma veya takılmalar olabiliyor.

Dediğim gibi mcu konusunda M3 Pro daha iyi. Z1 BEKEN BK 3633 mcu kullanırken M3Pro
Nordic 52840 kullanıyor zaten nordic serisi mcu konusunda daha başarılı seridir. Beken mcu kullanılan çoğu mouselerde az da olsa kopma veya takılmalar olabiliyor.

Anladım hocam o zaman M3 Pro çekeceğim peki mouse pad öneriniz nedir dediğim ölçülerde Max 1000TL olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı