VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
İkisinin fiyatları ve özelliklere neredeyse aynı baktığımda. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? FPS oyuncusuyum, claw şeklinde mouse tutuyorum. Mouse için bütçem ise Max 1500TL bu iki mouse arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

İkisinin fiyatları ve özelliklere neredeyse aynı baktığımda. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur? FPS oyuncusuyum, claw şeklinde mouse tutuyorum. Mouse için bütçem ise Max 1500TL bu iki mouse arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangisinin tipini beğeniyorsan onu al çok fark etmez ama VXE R1 öneririm.

Aralarında abartı bir fark yok. Ama AJ159 Pro hala varken bence onları almaya gerek yok. İkisinden de daha iyi ve şekli VXE r1'e çok benzer.

VXE R1 250 mAh bataryaya sahip ve daha hafif ama Furylevel Z1 450 mAh bataryaya sahip ve 2-3 gram var aralarında. Hangisinin shapeini sevdiysen onu al.

AJ159 Apex kullandım gıcırdama. Oynarken bir anda yavaşlama vs her şey vardı ve skatezleri aşırı kötüydü gram kaymıyordu. VXE R1 al geç bence.

Apex modelinin malzeme kalitesi kötü zaten ekranı olması harici artısı yok. Pro modelinde öyle sorunlar yok. Kendimde kullandım kullanmadığım bir şeyi önermem ben.

Apex modelinin malzeme kalitesi kötü zaten ekranı olması harici artısı yok. Pro modelinde öyle sorunlar yok. Kendimde kullandım kullanmadığım bir şeyi önermem ben.

Royuan mculu mouse mi sorunsuz? Takılma, malzeme kalitesi hepiniz o fareyi nordic mcu olarak biliyorsunuz ama gerçekler öyle değil asıl kullandığı pan1080 malum markanın ürettiği mcu.

Önerdiğin farenin qc sorunu epey fazla. Vergirlerle birlikte 1200-1300 TL ödeyeceğine nordic mculu, TR garantili VXE R1 almak çok daha mantıklı. Mcu PAN180 olduktan sonra istediği kadar 8000 Hz olsun bir şey fark etmiyor.

Royuan mculu mouse mi sorunsuz? Takılma, malzeme kalitesi hepiniz o fareyi nordic mcu olarak biliyorsunuz ama gerçekler öyle değil asıl kullandığı pan1080 malum markanın ürettiği mcu.

Önerdiğin farenin qc sorunu epey fazla. Vergirlerle birlikte 1200-1300 TL ödeyeceğine nordic mculu, TR garantili VXE R1 almak çok daha mantıklı. Mcu PAN180 olduktan sonra istediği kadar 8000 Hz olsun bir şey fark etmiyor.

Mcu'su 3395 besleyebiliyor. O fareyi nordic mcu olarak bilen bir tek sizsiniz herkes onu mcusunu bilerek alıyor zaten. Zaten alanların hepsi memnun. Yanında dongle ve şarj istasyonu geliyor. 8000 Hz bu bütcede hiçbir şekilde bulunamaz bir şey. Malzeme kalitesi VXE'nin yanında iyi olmadığını ben de biliyorum ama hiçbir şekilde kötü değildir. Kim yaşamış ayrıca takılma sorununu söylerseniz mutlu olurum.

Mcu'su 3395 besleyebiliyor. O fareyi nordic mcu olarak bilen bir tek sizsiniz herkes onu mcusunu bilerek alıyor zaten. Zaten alanların hepsi memnun. Yanında dongle ve şarj istasyonu geliyor. 8000 Hz bu bütcede hiçbir şekilde bulunamaz bir şey. Kim yaşamış ayrıca takılma sorununu söylerseniz mutlu olurum.

Dostum bu insanlar yalan mı söylüyor yaşayanlar var sana ad soyad veremem. Nordic mcu olarak tanımlıyor herkes forumlarda görebilirsin bunu. Mcusu kötü bir mouse için 8K Hz olsa ne olur çok az oyun destekliyor zaten. Pan1080e o kadar para vermem beken bile daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı