VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1400-1600
Z1 ile R1 ayni fare tipatip. Farklari mcu uzantilari ve shape olarak degil tasarim olarak farkli olmalari ve Z1'deki batarya fazlaligi. Z1imi en son 2.5 3 hafta once sarja taktim hala %40 sularinda ve calisiyor. 2 aydir benimle ve sorunsuz calistigindan onerimi Z1'den yana kullanacagim. Wraith garanti konusunda cok insafsiz cunku. :D millet sorun cikmaz diye savunuyor ama teknoloji şans işi. Adam alır fare bozuk cikar Wraith iadeye donen urunu reddeder adam verdigi 1500'ü çöpe atar. Şahsen Wraith'in kutudan çıkarttığın anda iade hakkını elinden alması bile almamam için yeterli sebep.

Z1'in garantisine kötü demek ne alaka? Discord sunucusunda bizzat şirketin sahibi ile bile konuşabilirsiniz. En ufak sorunda WhatsApp hattına yazınca çözüyolar zaten. Garanti konusunda Z1 çok daha güvenilir bence.

Z1'in garantisine kötü demek ne alaka? Discord sunucusunda bizzat şirketin sahibi ile bile konuşabilirsiniz. En ufak sorunda WhatsApp hattına yazınca çözüyolar zaten. Garanti konusunda Z1 çok daha güvenilir bence.

Oyle zaten. Wraith bir ton ugrastiriyor iade/degisim icin.

R1 Pro ile Z1 ayni segmentte degil.

Bütçem hiç belli olmuyor ona göre bakıyorum gerçi benim zaten 1000Hz'den fazla kullanmama gerek yok çünkü monitörüm klasik 1080p 75 Hz, sadece beni üzmesin yeter öyle tryhard oyun oynadığımda yok %95'i internette takılmalık.

Bütçem hiç belli olmuyor ona göre bakıyorum gerçi benim zaten 1000Hz'den fazla kullanmama gerek yok çünkü monitörüm klasik 1080p 75 Hz, sadece beni üzmesin yeter öyle tryhard oyun oynadığımda yok %95'i internette takılmalık.

Z1 yeterli gelecektir o zaman.

PC çok güçlü değilse 4K 8k Hz falan kullanamazsınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı