VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500

Nordic mcu olarak tanımlamıyorlar yanlış okumuşsunuz Nordic'e denk hatta şarj ömründen dolayı hafif altı şeklinde tanımlıyorlar. Ben ad soyad istemedim hangi konuda o sorunun yaşandığını gördüyseniz atmanız ıstedim. Şarj istasyonu fareye yakın durduğu sürece hiçbir temassızlık sorunu olmamakta.

Ekim ayında çıktığı gibi ilk alanlardanım 8000 hz kullanımda gayet takılmalar yaşanıyor. 2 tane aldım bir tanesinin dock'u bozuk geldi diğeri de yedekte duruyor. Sırf bana değil birkaç kişiye dock bozuk gitti bir tanesinin örneğini görsel olarak bırakıyorum. Ben nordic mcu olmadığı için beslemiyor demiyorum ayrıca istediği kadar 8000 hz olsun nordic mcu olmadıktan sonra 8000 hz'nin bir anlamı yok diyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 121819.png
    37,7 KB · Görüntüleme: 59

Bana dock bozuk gelmedi öyle bir durum olsa da zaten Temu ile iletişime geçebiliyorsunuz. Zaten 8000Hz kullanmazsanızda hala 2000Hz ve 4000Hz seceneğide var. Wraith'den aldığınız ürünün kutusunu açtıktan sonra yardım alacağınız yer kalmıyor. Garanti kısmını karşılaştırmaya eklemek saçma o yüzden.

Hocam aktif Furylevel Z1 kullanıyorum 5 ay oldu satıcı her süreçte benimle ilgilendi daha bir sorunda yaşamadım ne kadar oynuyorsun bilmiyorum ama günlük 2 saat kadar kullanıp rahat 1 hafta çıkarıyorum ben teknik olarak bir şey diyemem ama Furylevel Z1 aldım pişman değilim alırsan kutuyu açarken video çekmeyi unutma sorun çıkarsa paketi açarken video istiyorlar.

O zaman neden markalar PAN1080 ile 8K Hz'lik fareler yapmıyor? Çünkü kalitesiz. Onlarda biliyor o fareyi yapmayı ve ucuza satmayı. Arkadaşımda vardı denedim az daha zorlasam kasası parçalanacak gibiydi. Nordic ile yarışamaz bile.

Garanti kapmasına almazlarsa bile en azından hakkını yasal yollarla hakkını arayabiliyorsun değil mi? Temu da var mı öyle bir şey?

Garanti kapmasına almazlarsa bile en azından hakkını yasal yollarla hakkını arayabiliyorsun değil mi? Temu da var mı öyle bir şey?

Desteğe yazdığınız gibi yardımcı oluyorlar öyle bir şeye ihtiyacınız yok Temu'da.

PAN1080 isimli bir mcu kullanılmıyor. Farede royuan mcu kullanılıyor. Çin pazarında Nordic kadar kullanılıyor. Bilginize.

Son düzenleme:

Dostum benim üreten panchip. PAN1080 isimli mcusunu kullanıyor. Bu da kanıtı royuan konusu ise marka royuan yazıp panchip gönderiyor.

Siteye bakarsan ilk satışa sunulduğunda nordic yazmışlardı sonradan royuan'a çevirdiler fakat bir reddit kullanıcısı içerisini açınca pan180 olduğunu görmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…