VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1500
Dostum bu insanlar yalan mı söylüyor yaşayanlar var sana ad soyad veremem. Nordic mcu olarak tanımlıyor herkes forumlarda görebilirsin bunu. Mcusu kötü bir mouse için 8K Hz olsa ne olur çok az oyun destekliyor zaten. Pan1080e o kadar para vermem beken bile daha iyi.

Hocam Ajazz'ın sitesinde bile royuan mcu olarak gösteriliyor nordic Mcu'su ilk varyasyonlardı.

Ben anlayabiliyorum ama sorun sende Wraith'de herkes anlıyor diye iade yapmıyor sende sorun :).

Maşallah dostum ne diyeyim :D böyle devam etmezse sıkıntı büyük ama ürünü alacaksın beğenmediğinde iade edemeyeceksin. Wraith herkes anlıyor diye değil milleti yolmak için fırsat bulmuş onu kullanıyor. Amazon Hepsiburada enayi mi :D?

Maşallah dostum ne diyeyim :D böyle devam etmezse sıkıntı büyük ama ürünü alacaksın beğenmediğinde iade edemeyeceksin. Wraith herkes anlıyor diye değil milleti yolmak için fırsat bulmuş onu kullanıyor. Amazon Hepsiburada enayi mi :D?

Onlar yapsın dostum adam nereden bilecek senin ürüne bir şey yapıp yapmadığını? Amazon Hepsiburada yapabilir ama artık bazı teknolojik koşulsuz iade hakkı kalktı mouse dahil mi bilmiyorum. Wraith yapmıyordu zaten açmazsan geri gönder eski mousen ile shapelerini kıyasla ancak böyle anlarsın rahat olup olmadığını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı