Fenerbahce_1907
Picopat
Daha fazla
Batarya, mcu, garanti. Şu anda söyleyeceğim bunlar. Sen söyle bakalım.
Herkese merhaba, arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır Rival 3 kullanıyorum ve kablolu mouse olayından artık feci derecede sıkıldım. 1500 lira bütçe ile bu ikisini bulabildim. Görünüş olarak VXE R1 çok hoşuma gitti, dert ettiğim şey ise iki farede de kullanılan beken mcu, 1000 Hz polling Rate'de dongle ile herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Batarya ne alaka nereden biliyorsun r1'in 250 mahının Z1'in 450 mahından daha uzun süre dayanmadığını.
İkisi de bu fiyat bandında en iyilerden R1 almanı tavsiye ederim herkeste görürsün zaten sıkıntı olsa kimse almazdı.
O zaman her farede 100 mAh kullanırlardı. Enerji tüketimini araştırsan Z1'in daha iyi olduğunu görürsün hadi bataryayı geçtim mcu ve garantiyi anlat bakalım.
Mcuları aynı değil mi zaten garanti konusuna gelirsek Fury gibi paketten açtığın bir video istemez çünkü sorunlu mal satmıyor.
wraithde bozuk geldiğini kim söylüyor adamlar deneyip yolluyor hatalı ürünlerini daha ucuza bulabilirsin zaten sana basit bi örnek amdyi daha fp diye alabilirsin ama nvidia kadar kaliteli hiç bir zaman olamadı amdde hata cıkabiliyor nvidiada cıkmıyor furye amd wraithe nvidia diyebilirsin kısaca ama burda ki fiyat farkı ekran kartları kadar cok değil sadece 100 tl mcu konusuna gelirsek wraithde sorunsuz.Mcuları aynı değil. Furylevel daha sorunsuz beken uzantısını kullanıyor. Ayrıca garantide her şeyin videosunu çekmen lazım zaten. Eğer bir şey bozuk falan gelir ise adam sana yenisini gönderiyor kargonun hatası olsa bile. Wraith kargo ile konuş falan diyor.
Wraith'de bozuk geldiğini kim söylüyor adamlar deneyip yolluyor hatalı ürünlerini daha ucuza bulabilirsin zaten sana basit bir örnek AMD'yi daha F/P diye alabilirsin ama NVIDIA kadar kaliteli hiçbir zaman olamadı AMD'de hata cıkabiliyor NVIDIA'da cıkmıyor Fury'e AMD Wraith'e NVIDIA diyebilirsin kısaca ama burada ki fiyat farkı ekran kartları kadar cok değil sadece 100 TL mcu konusuna gelirsek Wraith'de sorunsuz.
Her türlü yaptırırsın kargo ile basına bişey gelirse o zor değil gıcırdama sorununuda istersen alma al demiyor ki ben sorun etmem kullanırım 100 tl mcu demedim nvidia kendisini amdye göre daha cok kanıtlamıs fiyat farkı cok amd secsen anlarım ama 100 tl fark ile daha bilindik bir mouse almazsan kendi seçiminin kurbanı olabilirsin dedim ikiside güzel mouse fp 100 tl fazla verir r1 alır geçerim daha bilindik 5000 serisine gelicek olursak hatasız kimse olmaz ama nvidianın seneler önce ki kartları bile sorunsuzken amdnin nvidiaya göre daha fp olan kartlarında bile sorun çıkıyor zaten 6000 serisi öncesi rezalet sonrasını bilmiyorum ama yine çıktığından eminim en iyi ihtimalle aza indirmişlerdir tamamen düzeltmeleri şuanlık imkansız.Wraith. Green'deki ürünler zaten oradan çıkıyor. Ancak bu sorunlar kargo ile başına bir şey gelir ise zor garantileri. Ayrıca Wraith gıcırdama sorununu garanti dışı sayıyor. 100 TL mcu derken? Yapabilirseniz alın 100 TL'ye bekeni yapın bakalım yapabilecek misiniz kolay sanıyorsunuz böyle işleriayrıca NVIDIA şu anda hatalı birçok 50 serisinden kart üretti. Piyasadan topluyor şu an.
Her türlü yaptırırsın kargo ile basına bir şey gelirse o zor değil gıcırdama sorununuda istersen alma al demiyor ki ben sorun etmem kullanırım 100 TL mcu demedim NVIDIA kendisini AMD'ye göre daha cok kanıtlamıs fiyat farkı cok AMD secsen anlarım ama 100 TL fark ile daha bilindik bir mouse almazsan kendi seçiminin kurbanı olabilirsin dedim ikisi de güzel mouse F/P 100 TL fazla verir R1 alır geçerim daha bilindik 5000 serisine gelecek olursak hatasız kimse olmaz ama NVIDIA'nın seneler önce ki kartları bile sorunsuzken AMD'nin NVIDIA'ya göre daha F/P olan kartlarında bile sorun çıkıyor zaten 6000 serisi öncesi rezalet sonrasını bilmiyorum ama yine çıktığından eminim en iyi ihtimalle aza indirmişlerdir tamamen düzeltmeleri şu anlık imkansız.
Herkes sen değil kullanamayan var ve bu gıcırdama sesi rahatsız eden bir şey. VXE R1 kendini nereye kanıtladı? İkisi de aynı fabrika da üretiliyor.
Herkese merhaba, arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır Rival 3 kullanıyorum ve kablolu mouse olayından artık feci derecede sıkıldım. 1500 lira bütçe ile bu ikisini bulabildim. Görünüş olarak VXE R1 çok hoşuma gitti, dert ettiğim şey ise iki farede de kullanılan beken mcu, 1000 Hz polling Rate'de dongle ile herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?