VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1400-1600

Kim hangi fareyi en çok kullanıyorsa o zaman Razer üstte olurdu ancak şöyle bir durum var hepsi aynı fabrikadan çıkıyor . Olay popülerlik değil. R1 de bir sorun çıkmayacağı ne malum? Garanti mcu ve batarya olarak daha iyi Furylevel Z1. bu fiyata en iyisi ne ise arkadaş onu almak ister. Dostum olay Wraith değil Wraith fareyi üretmiyor. VXE fareyi üretiyor bu yüzden Wraith'de kötü demiyorum zaten. VXE kendini kanıtladı dediğin yerde çok yanlış daha marka yeni yeni ünlenmeye başladı. Mad r falan hikaye kötü yapmışlar fareyi zaten hafif olsun diye yapmadığı şey kalmamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sonra kablosuz mouse fikrinden soğumaya başladım.

Tamam dostum sen zaten AMD kullanıyorsundur yarın öbür gün onda bile hata verebilir VXE R1 sadece 100 TL pahalıyken Fury söz konusu bile olmamalı 400-500 TL olsa neyse ama yine de saygı duyarım Fury'de iyi işini riske atmak istemeyen R1 alsın.

Sen bana garanti olarak daha iyi diyorsun ben sana Wraith'de sıkıntı çıkmaz diyorum olay popülerlik bir mouse on kisi kullansın memnun kalsın diğerini 100 kisi kullanıp memnun kalsın ben işimi riske atmam popüler olanı alırım çünkü ne performans ne fiyat aralarında neredeyse fark yok mesela Fury kendimiz üretiyoruz deyip yurt dışından getirdiği ifsalanmamıs mıydı ben öyle hatırlıyorum neden Fury'e güveneyim?
Sen bana garanti olarak daha iyi diyorsun ben sana Wraith'de sıkıntı çıkmaz diyorum olay popülerlik bir mouse on kisi kullansın memnun kalsın diğerini 100 kisi kullanıp memnun kalsın ben işimi riske atmam popüler olanı alırım çünkü ne performans ne fiyat aralarında neredeyse fark yok mesela Fury kendimiz üretiyoruz deyip yurt dışından getirdiği ifsalanmamıs mıydı ben öyle hatırlıyorum neden Fury'e güveneyim?

yav noluyor site çöktü bende.

izlemeye üşendim de kaliteli alırsan kablosuz al sıkıntı cıkmaz.

Son düzenleme:

Wraith'de 1 ay sonra sorun çıkmayacak diye bir şey yok. Bu durumda Wraith sana kullanıcı hatası deyip geçiyor. İkisi de popüler şu an o zaman popüler ise Razer falan tercih et.

Wraith'de 1 ay sonra sorun çıkmayacak diye bir şey yok. Bu durumda Wraith sana kullanıcı hatası deyip geçiyor. İkisi de popüler şu an o zaman popüler ise Razer falan tercih et.
razerin neresi fp ben hem fp hem popüler olan diyorum

İlk defa duydum bu markayı. Özellikleri bayağı güzele benziyor. Mcusunu bulabilir misin?

Razer'in neresi F/P ben hem F/P hem popüler olan diyorum.

F/P istiyorsan daha iyi olan Z1i tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…