VXE R1 vs Furylevel Z1

Bütçe
1400-1600
PC çok güçlü değilse 4K 8k Hz falan kullanamazsınız zaten.

Ryzhem 5 5500/ Gigabyte B450M-H / XFX RX 570 4 GB / Team Vulcan 8x2GB 3200MHz Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD / Kingston A400 120 GB / xigamatek 600W 80+

Böyle bir sistem yani.

Ryzhem 5 5500/ Gigabyte B450M-H / XFX RX 570 4 GB / Team Vulcan 8x2GB 3200MHz Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD / Kingston A400 120 GB / xigamatek 600W 80+

Böyle bir sistem yani.

Örneğin CS2 oynarken işlemci çok kullanılır üstüne bir de fareyi 4K ya da 8K moduna alırsanız işlemcinize çok yük binecek ve oyun kasacaktır. O yüzden güçlü PC lazım evet sizinkide güçlü ama anlayın işte

Ya çok bir beklentim yok ben bu zamana kadar hep Rival 3 le devam ettim öylede devam ediyoruz oyundan başka bir artısı yoksa ne gerek var 8K Hz'ye, ben sadece kaldırıyor mu onu merak ettim ama sanırım kaldırıyormuş.

Benim istediğim şey paramın hakkını versin ve uzun bir süre kullanayım, inşallah üniversiteyide kazandığımda orada da kullanacağım.

Şahsen ben nadiren FPS oynayan biri olarak Furylevel Z1'den memnunum 1K Hz yeterlidir zaten üstü o kadar minik farklar yaratıyoki fark etmek için özel uğraş vermek gerekiyor.

Şahsen ben nadiren FPS oynayan biri olarak Furylevel Z1'den memnunum 1K Hz yeterlidir zaten üstü o kadar minik farklar yaratıyoki fark etmek için özel uğraş vermek gerekiyor.

Ha söylemeyi unuttum daha önce de bu videoyu atmıştım Furylevel Z1'i böyle gösterdi ve çok soğudum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özetle adam sağ sol Click'leri oynatıyor ve mouse oynuyor çıkacakmış gibi bir de yandan bastırıyor 4 ve 5. tuş basıyor falan.

O V1 sürümünde vardı V2 sürümünde düzeldi. Şu an tamamen bastırıyorum sadece esniyor oda normal ama tuşa basma yok.

Kral 5. anlatışım falan olacak herhalde bilindik falan değil. Z1 daha iyi ve daha güvenilir.
paketi açarak furye kanıtlamaya çalışmaya devam mı dostum üstte ki videoyu izle z1 alınmaz vxe r1 ile aynı paradayken.

Fiyatı fena değilmiş bunu aklımda tutacağım.
bütçen varsa hemen al

Peki ya R1 değil de R1 Pro mu Z1 mi?
net r1 pro ama o paraya darmosharck al

Paketi açarak Fury'e kanıtlamaya çalışmaya devam mı dostum üstte ki videoyu izle Z1 alınmaz VXE R1 ile aynı paradayken.

Bütçen varsa hemen al.

Net R1 Pro ama o paraya darmosharck al.

Üstteki video V1 modeli. V2 modeli çıktı ve bütün hataları düzeltildi bunu kurucuya da sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…