VXE R1 vs R1 Pro vs R1 Pro Max

İiemoii

Hectopat
Merhaba, VXE R1 almayı düşünüyorum R1 Pro ile arasında 450 TL, R1 Pro Max ile arasında 550TL fark var.

R1 1450TL.
R1 Pro 1899TL.
R1 Pro Max 1999TL.

Aradaki küçük farkları hissedecek kadar profesyonel bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum ama arasında çok büyük fark var diyorsanız Pro'ya da Pro Max da alabilirim, hangisini almalıyım?

Bir de sitesinde ön sipariş yazıyor tam olarak ne anlama geliyor biraz daha geç mi geliyor?

VXE R1 Wireless mouse [Ön Sipariş]

Merhaba, VXE R1 almayı düşünüyorum R1 Pro ile arasında 450 TL, R1 Pro Max ile arasında 550TL fark var.

R1 1450TL.
R1 Pro 1899TL.
R1 Pro Max 1999TL.

Aradaki küçük farkları hissedecek kadar profesyonel bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum ama arasında çok büyük fark var diyorsanız Pro'ya da Pro Max da alabilirim, hangisini almalıyım?

Bir de sitesinde ön sipariş yazıyor tam olarak ne anlama geliyor biraz daha geç mi geliyor?

VXE R1 Wireless mouse [Ön Sipariş]
Bataryadan ve kaplama kalitesinden dolayı Pro veya Pro Max alın derim. 450 TL cebimde kalsın derseniz de üzmez sizi R1 modeli.

Ön siparişin bilgisini orada vermişler 21-25 Şubat arası kargolanacak diye. Eğer bütçe çıkarsa Pro Max'i tavsiye ederim. 4K desteği de varmış ama 4K dongle almanız gerekiyor ayrı şekilde.

Bende Razer DeathAdder V2 Mini var ondan geçmeyi planlıyorum ama arada kaldım Pro ile Pro Max modelleri arasında v2ye elim çok alıştı kablosuz modele geçmek istiyorum R1 Pro Max büyük müdür çok elime oturur mu emin olamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı