- Makaleler
- 9
Claw için VXE R1 uygundur hocam onu tercih edebilirsiniz o halde. (Başlıkta sorduğunuz sorunun cevabı olarak.)Hocam yanlış yazmışım. Claw grip tutuyorum ben de.
Bu işler bütçe meselesi, ben VXE R1 diye belirttiğiniz için o bütçe içinde kalarak öneri yapmaya çalışıyorum, 1.2-1.3K fiyat ile palm grip için AS X3 de alınır ATK A9 da alınır. Aşırı kaliteli veya süper mouselar olduğunu kimse iddaa etmiyor ancak o fiyata iş görüyorlar.
Ha tabiiki bunları "kalite" kısmına yönelik yorumlar için söylüyorum, onun dışında yukarıdaki arkadaşın bahsettiği Trojan olayını bilmiyorum kaçırmışım, araştırırım direkt olarak firmadan kaynaklı öyle bir durum var ise elbette bu listeden silinir.
Claw deyince de yine biraz yaşlanmış olsa da, VXE R1 o bütçe için tercih edilebilecek seçeneklerin başında geliyor.
Ben yazdıktan sonra da bütçenizi 2000TL olarak belirtmişsiniz zaten, uzaktan bakınca 2000TL çok bir para gibi görünmese de 1200TL ile arasında %67 fiyat farkı var, bu bir çoğu kullanıcı için inanılmaz bir sıçrama, forumda binbir türlü insan var (öğrencisi, durumu olmayanı vs.) o nedenle "1000TL bütçesi olana, 1000TL daha koy da şunu al" demek çok da mantıklı olmuyor.
Tavsiye kısmına gelirsek de, 2000TL bütçe ile seçenekler çoğalmakta tabi,
Yine yukarıda da önerilen A5 Ultra mavi rengi şu anda tam 2000TL mesela;
MCHOSE A5 Ultra Blue Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.
Palm ve soft claw için uygundur.