VXE R1 vs Scyrox V8

Küçük bir mouse mu peki? Ortalama bir elim var ve pençe tutuşu ile oynuyorum. Beyazı bitmiş. Pembe de bana gitmez. Turuncu, sarı veya beyaz bakıyordum klavye ile uyumlu olsun diye ne yalan söyleyeyim.

İlk alışveriş bitmedi sanırım az önce katıldım. O bir de yaz indirimine gelir büyük ihtimalle. Sonradan ekliyorlar o ve Gaming gen özel yüzde 10 indirimi. Onlarla almayı planlıyordum.
Hocam aldınız mı? Kullandınız mı hiç

Hocam İyzico 500tl ile beraber 2.2k ya denk gelecek scyrox V8. Tercihimi scyrox tarafından kullanmak istiyorum. R1'de güzel ama Scyrox benim işimi daha çok görür gibi
Valla arkadaşlar da onu önerdiler ama benim bir kampanya iptal oldu o yüzden vxe aldım. Aradaki fiyat farkına değer diyorlar. Ben çok bilmiyorum ama ikiside üzmez bütçe zorlanmıyorsa scyrox alınabilir.

Valla arkadaşlar da onu önerdiler ama benim bir kampanya iptal oldu o yüzden vxe aldım. Aradaki fiyat farkına değer diyorlar. Ben çok bilmiyorum ama ikiside üzmez bütçe zorlanmıyorsa scyrox alınabilir.
Valla hocam 2-3k arası arıyordum ztn. 2.2k bence kâfi. Geçen arkadaşım Steelseries Aerox3 almıştı mesela. F/P olarak neredeyse rezalet bir mouse. Zaten piyasa çöplük gibi. Birkaç iyi mouse arasından alınabilecek ve benim içinde F/P olan bir ürün. Üsütne claw tutuş için çok iyi diyorlar. Benim içinde iyi olacak yani. Grip tape gerekir mi onu bilmiyorum sadece. Hiç kullanmadım grip tape. Siz kullandınız mı?

Valla hocam 2-3k arası arıyordum ztn. 2.2k bence kâfi. Geçen arkadaşım Steelseries Aerox3 almıştı mesela. F/P olarak neredeyse rezalet bir mouse. Zaten piyasa çöplük gibi. Birkaç iyi mouse arasından alınabilecek ve benim içinde F/P olan bir ürün. Üsütne claw tutuş için çok iyi diyorlar. Benim içinde iyi olacak yani. Grip tape gerekir mi onu bilmiyorum sadece. Hiç kullanmadım grip tape. Siz kullandınız mı?
Bir kere denedim de aman aman bir şey değil bence. Olmasada olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı