VXE R1 vs VXE R1 SE+

rRdos_67

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi bu VXE r1'in sensörü paw 3395 sensör olarak iyi ama VXE R1 SE+ modeli sensörü SE olan ama SE+ modelini şarjı daha iyi gidiyor 2 katı, sizce hangisini almalıyım? Mouselarda takılma falan olur mu? Valorant, CS gibi oyunlar oynuyorum bazen de Rematch falan, hangisini alayım?

Şimdi bu VXE r1'in sensörü paw 3395 sensör olarak iyi ama VXE R1 SE+ modeli sensörü SE olan ama SE+ modelini şarjı daha iyi gidiyor 2 katı, sizce hangisini almalıyım? Mouselarda takılma falan olur mu? Valorant, CS gibi oyunlar oynuyorum bazen de Rematch falan, hangisini alayım?
Takılma olmaz bence fiyat farkına değmez eğer claw veya fingertip tutuyorsan güzel ürün.

Valorant CS gibi oyunlar oynayacagım takılma falan olmasını hiç istemem şarj konusunda mantıklı oluyor sensörde sorun olur mu acaba?

Valorant CS gibi oyunlar oynayacagım takılma falan olmasını hiç istemem şarj konusunda mantıklı oluyor sensörde sorun olur mu acaba?

Olmaz hocam. Dediğim gibi claw veya fingertip tutuyorsanız mantıklı bir ürün.

Hocam 2 aydır kullanıyorum SE+ modelini, henüz hiçbir takılma vs yaşamadım. Bence fiyat farkını vermeye gerek yok.

Hocam peki şarj düzeni nasıl ve şarj göstergesi yanlış diyorlar
Şarj göstergesinin yanlış veya doğru olduğunu hiç takip etmedim açıkçası. Mouse ışığı kırmızıya dönünce bir süre daha kullanıp şarja takıyorum.

29 temmuzda elime ulaşmış fare. O günden beri 2 ya da 3 kez şarj etmişimdir, 4 olmadığına eminim. Şarjı bence baya iyi gidiyor. Şarj kablosu da oldukça uzun, şarjdayken de kullanmaya devam edilebiliyor.

Ayrıca ben 1000hz'de kullanmıyorum, 500hz'de kullanıyorum. Bunun da şarj gitme süresinin uzamasına etkisi vardır mutlaka.

Peki aim oyunları oynuyor musun denedin mi bende hafta içi pek oynayamıyorum okul oluyor hafta sonları oynayabiliyorum şu anlık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı