VXE R1 Wireless mouse alınır mı?

Bütçe
1300

Efefede

Decapat
Daha fazla  
VXE R1 Wireless mouse alınır mı? Ayrı olarak bu mouse USB ile mi BT bağlantısı yapıyor? Çünkü bilgisayarımda BT özelliği bulunmuyor. Eğer USB olmadan BT bağlantısı yapıyorsa bilgisayarıma nasıl BT özelliğini eklerim?

R1 Kötü değil ama değmez bu fiyatlarda. Kendim kullanıyorum Pro modelini ama ben alırken profesyonel olarak kullanmayacağımı bilerek aldım. Siz AUL680 alın daha iyidir.

Alınmaz değil pek tercih edilmez. Alınsa da üzmez.

VXE R1 Wireless mouse alınır mı? Ayrı olarak bu mouse USB ile mi BT bağlantısı yapıyor? Çünkü bilgisayarımda BT özelliği bulunmuyor. Eğer USB olmadan BT bağlantısı yapıyorsa bilgisayarıma nasıl BT özelliğini eklerim?

Dongle ile bağlantı yapılıyor. Sadece kasaya takıyorsunuz, kablosuz kullanıyorsunuz. BT özelliğine gerek yok yani. SC680'i 1400 seviyesinde bulabilirseniz onu alın, daha iyi olur.

VXE R1 alınsada üzmez ama Aula SC680 şu an en trend mouse onu almanız daha iyi olur.

R1 kötü değil ama değmez bu fiyatlarda. Kendim kullanıyorum Pro modelini ama ben alırken profesyonel olarak kullanmayacağımı bilerek aldım. Siz AUL680 alın daha iyidir.

Alınmaz değil pek tercih edilmez. Alınsa da üzmez.

Malzeme kalitesi iyi değil, AUL680 daha alınabilir.

Malzeme kalitesi iyi değil, AUL680 daha alınabilir.

Öyle aman aman bir kötülüğü yok tabii bizzat kullandığım için rahatlıkta söyleyebiliyorum. Birkaç kez masadan düştü herhangi bir kırık çatlak olmadı. Ancak ele alınca bir premium hava veriyor mu evet veriyor. Elde sıkıştırınca gıcır gıcır ses çıkartmıyor.

Öyle aman aman bir kötülüğü yok tabii bizzat kullandığım için rahatlıkta söyleyebiliyorum. Birkaç kez masadan düştü herhangi bir kırık çatlak olmadı. Ancak ele alınca bir premium hava veriyor mu evet veriyor. Elde sıkıştırınca gıcır gıcır ses çıkartmıyor.

R1 Pro zaten güzel ürün. R1 SE+ kötü. Düz R1 da alınabilir ama bütçede abartı malzeme kalitesi beklemek hata olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı