VXE R1 Wireless mouse için ekstra dongle şart mı?

Bütçe
2000

efeist

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Biostar A320M | CPU: AMD Ryzen 5 5500 | GPU: Biostar AMD RX 560 4GB | RAM: Corsair Vengeance LPX 2 x 8 GB 3000 Mhz CL16 | SSD: Netac 240GB | Kasa: Gamegaraj Pollux 3TD | Mouse: Razer Deathadder V2 X | Klavye: Red Dragon Fizz | Kulaklık: Gamenote H2002p | Monitör: ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8 1920x1080 165Hz 1ms HDMI DP
Merhaba, VXE R1 almak istiyorum ama izlediğim videolarda hep ekstra bir VGN Dongle'ı kullanıyorlardı. Bunu satın almam şart mı? Kutu içerisinden bir dongle çıkıyor mu? (2000TL bandında ekstra mouse öneriniz varsa beklerim teşekkürler.)

Merhaba, VXE R1 almak istiyorum ama izlediğim videolarda hep ekstra bir VGN Dongle'ı kullanıyorlardı. Bunu satın almam şart mı? Kutu içerisinden bir dongle çıkıyor mu? (2000TL bandında ekstra mouse öneriniz varsa beklerim teşekkürler.)
Hocam o tarz farelerde dongle geliyor ama genellikle 1000 Hz destekli geliyor. O diğer dongle lar 8000 Hz e kadar destekleyen dongle lar oluyor.

Sart degil, gereksiz hatta. Ancak bu mouse daha iyi olur.

Sart degil, gereksiz hatta. Ancak bu mouse daha iyi olur.

Hocam R1 yerine bu modeli önermenizin nedeni temelde Hz farkı mı yoksa direkt genel olarak daha iyi bir model mi?

Genel olarak cok daha iyi bir model. Daha iyi malzeme kalitesi ve Mcu'ya sahip. R1 Pro serisinden de daha iyi bir model.

Anladım hocam teşekkürler. Son kısa bir sorum var daha önce MCHOSE markasını kullanmadım ve GamingGen.TR adresinden alışveriş yapmadım bir sıkıntı çekmem değil mi?

Anladım hocam teşekkürler. Son kısa bir sorum var daha önce MCHOSE markasını kullanmadım ve GamingGen.TR adresinden alışveriş yapmadım bir sıkıntı çekmem değil mi?

Cekmezsiniz, gayet iyi bir markadır MCHOSE. Gaming.Gen'de gayet iyi bir satici. Istanbuldaysan magazalarinada gidebilirsin.

Cekmezsiniz, gayet iyi bir markadır MCHOSE. Gaming.Gen'de gayet iyi bir satici. Istanbuldaysan magazalarinada gidebilirsin.

Teşekkürler hocam yardımlarınız için MCHOSE olanı aldım bakalım umarım memnun kalırım.

Teşekkürler hocam yardımlarınız için MCHOSE olanı aldım bakalım umarım memnun kalırım.

Merhaba VXE R1 modelini kullanıyorum şarjı güzel gidiyor günde 6 7 8 saat aktif kullanan biri olmama rağmen bana 2 gün gidiyordu neredeyse MCHOSE hakkında bir fikrim yok fakat r1'in yarısı kadar fiyat farkı var 1.500TL R1 MCHOSE ise 2500 o fiyat farkına değecek bir fark var mıdır bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı