aimfa Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 49 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #11 Cruciatus dedi: Bende bu fareyi alacaktim Ajazz AJ199u gördüm ikisi arasında kaldım. AJ199u aldım birkaç güne gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Pişman etmeyecektir.Bilindik bileşenler üzerine kurulu güzel bir mouse.Geldiğinde sizden geri dönüt bekliyorum.
Cruciatus dedi: Bende bu fareyi alacaktim Ajazz AJ199u gördüm ikisi arasında kaldım. AJ199u aldım birkaç güne gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Pişman etmeyecektir.Bilindik bileşenler üzerine kurulu güzel bir mouse.Geldiğinde sizden geri dönüt bekliyorum.
Deepsoulmind Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700x3D Asus 4060 Asus B-550M M2K.II 16X2 DDR4 RAM 1TB GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 21 Şubat 2024 #12 NYTMARE dedi: R1 SE modeli yerine bu fareyi almanı öneririm sensör ve dış kaplama olarak çok daha iyi. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikirin için dost. Cruciatus dedi: Bende bu fareyi alacaktim Ajazz AJ199u gördüm ikisi arasında kaldım. AJ199u aldım birkaç güne gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Geldikten sonra ilk izlenimini benimle paylaşırsan sevinirim ben de Darmoshark M3 aldım şu an memnunum.
NYTMARE dedi: R1 SE modeli yerine bu fareyi almanı öneririm sensör ve dış kaplama olarak çok daha iyi. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikirin için dost. Cruciatus dedi: Bende bu fareyi alacaktim Ajazz AJ199u gördüm ikisi arasında kaldım. AJ199u aldım birkaç güne gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Geldikten sonra ilk izlenimini benimle paylaşırsan sevinirim ben de Darmoshark M3 aldım şu an memnunum.
Cruciatus Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 537 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #13 Deepsoulmind dedi: Teşekkür ederim fikirin için dost. Geldikten sonra ilk izlenimini benimle paylaşırsan sevinirim ben de Darmoshark M3 aldım şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... Mouse geldi fakat elime küçük oldu abime verdim bende Darmoshark M3S aldım
Deepsoulmind dedi: Teşekkür ederim fikirin için dost. Geldikten sonra ilk izlenimini benimle paylaşırsan sevinirim ben de Darmoshark M3 aldım şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... Mouse geldi fakat elime küçük oldu abime verdim bende Darmoshark M3S aldım
Deepsoulmind Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5700x3D Asus 4060 Asus B-550M M2K.II 16X2 DDR4 RAM 1TB GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 21 Şubat 2024 #14 Cruciatus dedi: Mouse geldi fakat elime küçük oldu abime verdim bende Darmoshark M3S aldım Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun.
Cruciatus dedi: Mouse geldi fakat elime küçük oldu abime verdim bende Darmoshark M3S aldım Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun.
Cruciatus Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 537 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #15 Deepsoulmind dedi: hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun sizede hayırlı olsun
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.155 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #16 Cruciatus dedi: Bende bu fareyi alacaktim Ajazz AJ199u gördüm ikisi arasında kaldım. AJ199u aldım birkaç güne gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi ürünü aldınız ve kullanıyor musunuz? Biraz deneyimlerinizi yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
Cruciatus dedi: Bende bu fareyi alacaktim Ajazz AJ199u gördüm ikisi arasında kaldım. AJ199u aldım birkaç güne gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi ürünü aldınız ve kullanıyor musunuz? Biraz deneyimlerinizi yazar mısınız?
Cruciatus Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 537 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #17 eminzsei dedi: Merhaba hangi ürünü aldınız ve kullanıyor musunuz? Biraz deneyimlerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba Ajazz'ı aldım malzeme kalitesi iyi driverinde eksik yok ve beni su ana kadar uzmedı.
eminzsei dedi: Merhaba hangi ürünü aldınız ve kullanıyor musunuz? Biraz deneyimlerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Merhaba Ajazz'ı aldım malzeme kalitesi iyi driverinde eksik yok ve beni su ana kadar uzmedı.