w a s d tuşlarını hangi parmakla kullanıyorsunuz?

hocam şu benim bastığım parmakları bırakmam gerektiğini anladım çünkü valorant oynarken mesela çok yavaş kalıyor gibi hissediyorum elim birbirine dolanıyor olmuyor .d

deneyeceğim hocam önerileriniz için teşekkür ederim
Hocam hatırladım, işaret w, baş parmak d, yüzük a, s bas parmak çok rahat.

Hocam hatırladım, işaret W, baş parmak D, yüzük A, s bas parmak çok rahat.

Hocam mesela sizin dediğinizi yaptığımda diğer arkadaşların onerdiginden daha kolay geliyor ancak sizin önerdiğinizde space basmak biraz zor onların önerdiklerinde direk baş parmak spacede o daha mantıklı aslında ama alışmak lazım tabii ki.

Hocam mesela sizin dediğinizi yaptığımda diğer arkadaşların onerdiginden daha kolay geliyor ancak sizin önerdiğinizde space basmak biraz zor onların önerdiklerinde direk baş parmak spacede o daha mantıklı aslında ama alışmak lazım tabii ki.
Sadece space zor ama alışınca iyi baya.

Ben W: orta parmak, a: işaret, D: yüzük kullanıyorum. Ve alt: baş parmak, Space'ye de avuç içiyle dokunuyorum.

resim_2024-08-28_225313973.png

Hocam bu musunuz siz nasıl kullanıyorsunuz deniyorum olmuyor parmak isimlerini mi karıştırdınız?

Merhaba arkadaşlar aklıma durduk yere böyle bir soru geldi çünkü W a s D tuşlarını çok garip kullandığımı düşündüm sorayım dedim ve FPS oyunları oynuyorum sizce normal mi yoksa herkesin kullandığı gibi mi kullanmalıyım bir sizde deneyin isterseniz.
W orta parmak.
A baş parmak.
S işaret parmağı.
D işaret parmağı.
Ve bazen böyle oynarken FPS oyunlarında özellikle kötü olduğunu fark ettim elim elime dolanıyor. E-sporcuların veya çoğu FPS oyunları Valorant CS2 gibi oynayanların bastığı parmakları söyleyebilir misiniz ona alışayım teşekkürler.
A'ya nasıl baş parmak ile basıyorsunuz hocam. Denedim de çok saçma duruyor.

A'ya nasıl baş parmak ile basıyorsunuz hocam. Denedim de çok saçma duruyor.

Hocam dediğim gibi arkadaşın dediği gibi kullanmaya başladım artık.
W - orta parmak.
D - işaret parmağı.
S - orta parmak.
A - yüzük parmağı.
Shift-CTRL - serçe parmak.
Space - baş parmak.

Ben W: Orta parmak, a: İşaret, D: Yüzük kullanıyorum. Ve alt: Baş parmak, Space'ye de avuç içiyle dokunuyorum.

Hocam dörtkol musunuz?

Hocam dediğim gibi arkadaşın dediği gibi kullanmaya başladım artık.
W - orta parmak.
D - işaret parmağı.
S - orta parmak.
A - yüzük parmağı.
Shift-CTRL - serçe parmak.
Space - baş parmak.

Hocam dörtkol musunuz?
hani benimki garip olmasına rağmen zor geldi diğer arkadaşlara dahada zor gelecektir

Merhaba arkadaşlar aklıma durduk yere böyle bir soru geldi çünkü W a s D tuşlarını çok garip kullandığımı düşündüm sorayım dedim ve FPS oyunları oynuyorum sizce normal mi yoksa herkesin kullandığı gibi mi kullanmalıyım bir sizde deneyin isterseniz.
W orta parmak.
A baş parmak.
S işaret parmağı.
D işaret parmağı.
Ve bazen böyle oynarken FPS oyunlarında özellikle kötü olduğunu fark ettim elim elime dolanıyor. E-sporcuların veya çoğu FPS oyunları Valorant CS2 gibi oynayanların bastığı parmakları söyleyebilir misiniz ona alışayım teşekkürler.
Hocam beynim yandı nasıl oluyor bu klavyeyi nasıl tutuyorsunuz düz mü yamuk mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı