6 648148 Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 847 Çözümler 1 29 Ağustos 2024 #21 soulsteal59 dedi: Hocam beynim yandı nasıl oluyor bu klavyeyi nasıl tutuyorsunuz düz mü yamuk mu? Genişletmek için tıkla... hafif yamuk Efe_Arslan81 dedi: W - orta parmak. D - işaret parmağı. S - orta parmak. A - yüzük parmağı. Shift-CTRL - serçe parmak. Space - baş parmak. Ben böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tabadamı serçeyle basıyorsunuz. 648148 dedi: Hafif yamuk. Hocam tabadamı serçeyle basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla soruyorum kusura bakmayın ama F ile t tuşlarına nasıl basıyorsunuz? Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
soulsteal59 dedi: Hocam beynim yandı nasıl oluyor bu klavyeyi nasıl tutuyorsunuz düz mü yamuk mu? Genişletmek için tıkla... hafif yamuk Efe_Arslan81 dedi: W - orta parmak. D - işaret parmağı. S - orta parmak. A - yüzük parmağı. Shift-CTRL - serçe parmak. Space - baş parmak. Ben böyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam tabadamı serçeyle basıyorsunuz. 648148 dedi: Hafif yamuk. Hocam tabadamı serçeyle basıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla soruyorum kusura bakmayın ama F ile t tuşlarına nasıl basıyorsunuz?
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.871 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #22 sado01 dedi: Kral sen Venom musun? Genişletmek için tıkla... Efe_Arslan81 dedi: Eki Görüntüle 2296531 Hocam bu musunuz siz nasıl kullanıyorsunuz deniyorum olmuyor parmak isimlerini mi karıştırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sol elle deneyin çok güzel oturuyor.
sado01 dedi: Kral sen Venom musun? Genişletmek için tıkla... Efe_Arslan81 dedi: Eki Görüntüle 2296531 Hocam bu musunuz siz nasıl kullanıyorsunuz deniyorum olmuyor parmak isimlerini mi karıştırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sol elle deneyin çok güzel oturuyor.