W10 geçişte orjinal yazılımlar

AlleinWolf

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2015
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10 64 bit home satın almak istiyorum fakat SSD format yiyince ne olacak hiç bilmiyorum. Şifrelerim zaten programla koruma altında. Yazılımlar desen geçmişteki maddi durum yüzünden korsan. Birkaç yazılımı online olarak full edinebilirim gerçi. W10a geçince bu yazılımlar vs gidecek ve ben ortada mı kalacam? Microsoft W10a özel anti-virüs programı sunuyor mu? W10 hakkında hiçbir şey bilmiyorum lütfen beni aydınlatın bu konu hakkında.
 
Son düzenleme:
Windows 10'a yükseltme yoluyla geçiş yaparsanız programlarınız ve ayarları korunur. Kısacası format atmanıza gerek yok. Lisanssız Windows sahibi olsanız bile yükseltme yoluyla geçiş yaptıktan sonra ürün anahtarı satın alıp sistemi etkinleştirebilirsiniz.

Windows 10'da Windows 8'deki gibi Microsoft'un sunduğu ücretsiz antivirüs mevcut.

Başka merak ettiğiniz konular varsa sorabilirsiniz.
 
Yükseltme yapabiliyorsunuz. Yükseltme yapmak sistemin etkinleşeceği anlamına gelmez. Yükseltme yaptıktan sonra Windows 10 lisansı satın alıp ürün anahtarını girmeniz gerekiyor.
 
Bu programla kurulumu başlatabilirsiniz. 64 bit sürümünü indirmeyi unutmayın. Ayrıca kurulumu indirirken kullandığınız işletim sisteminin üst versiyonunu indirin. Yani Windows 8.1 kuruluysa Windows 10 Pro indirmeyin. Windows 10 Home indirmeniz lazım.
Windows 10
 
Korsan yada orjinal fark etmiyor. Windows 10'a geçiş yapabiliyorsunuz. Yaparken zaten şu programlar uyumlu bunlar uyumsuz diyor. Bütün dosyaları, programları ve ayarları koruyor. Herhangi bir dosyayı silmiyor. Ama uyumsuz dediği programlar çalışmaz Windows 10'da
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı