W10 otomatik onarım sorunu

Alshaer

Centipat
Katılım
2 Şubat 2020
Mesajlar
3
Orijinal Windows 10 kullanıcısıyım, 1903 güncellemesini yapmak için Windows Update'den indirme işlemini tamamladım, bilgisayarımı yeniden başlattım fakat açıldığında otomatik onarım sorunuyla karşılaştım. Bundan önce böyle bir hatayla karşılaşmadım bilgisayarımda, Update işlemi de zaten %30 küsürlerde bilgisayarı tekrar yeniden başlattı fakat başarısız oldu. Bilgisayar otomatik onarım işlemini bir türlü başarıyla tamamlayamadığı için son yapılan Windows güncelleştirmelerini kaldırmayı denedim buna da izin vermedi, başarısız oldu. Son olarak sürücü imza zorunluluğunu devre dışı bırakarak bilgisayarı açtım. Sorun şurada ki bazı uygulamaların (easyanticheat gibi) açılması için sürücü imza zorunluluğunun açık olması gerekiyor. Bu özelliği açtığım zaman ise bilgisayarım otomatik onarma ekranından kurtulamıyor. Sürücülerim güncel, arada kalmış durumdayım. Yapılan son güncelleştirmeleri geçmişten görüntülediğimde "özellik güncelleştirmeleri (1) sürüm 1903 özellik güncelleştirmesi 28.08.2019 tarihinde başarıyla yüklendi" olarak gözüküyor fakat Windows başlarken başarısız olduğunu söylemişti. Güncelleştirmenin bir şekilde buga girmiş olması mümkün olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Bilgisayar özelliklerim: Ryzen 2600X, RTX 2070,16 GB Ballistix, 500 GB SSD.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1909 a yükseltmeye çalıştığımda ise bu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum. Bilgisayarda tekrar indirmekte zorluk çekeceğim büyük boyutlu oyunlar ve dosyalar var, bunları D diskine kopyalayıp C ye tekrar Windows kurmak sorunu çözer mi?
 

Dosya Ekleri

  • msms.jpeg
    msms.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 27
Onarım deneyi başarılı olamadı.
Yükseltme deneyi başarılı olamadı.
Formattan başka seçenek kalmadı bana göre.

Eski sisteminizde install olan oyun ve uygulamaların çoğu düzgün çalışmaz, onları da yeniden yüklemelisiniz.
Ancak uygulama dosyalarınız tabi ki çalışır.
 
Direkt olarak kopyalarsan sorun olabilir. ISO halinde yükleme medyası vs gibi bir şey varsa sorun olmaz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı