W10'a geçince internet sürücüsü kayboldu

Yigit73837

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç olay var birincisi CS:GO'da topluluğa girerken yüklemeler olmuyor şimdi onlar uzun sürüyor diyenler olacak alakası yok Windows 7 kullanırken bir sorun yoktu Windows 10'a geçince oldu benzer sorn t Launcher Minecraft sürüm indirirken 0.01 KB diyor int de hiçbir sorun yok Windows 10'a geçince oldu driverle alakalı diye düşündüm Samsung internet diye bir güncelleme vardı yapmak için 21H2 sürümüne geçtim Windows'un tam olarak hatırlamıyorum sürüm adını ama öyle bir şeydi onu yapınca Samsung driveri gitti ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer format attıysanız topluluk sunucularına giriş hızınızın yavaşlaması normal. Çünkü eskiden indirdiğiniz dosyalar bilgisayarınızda kaydoluyor ve siz o dosyalardan birini içeren bir sunucuya girdiğiniz zaman onu yüklemenize gerek kalmıyordu fakat şu an tekrardan indirdiğiniz için daha uzun sürüyor.
Ayrıca Sistem bilgilerinizi yazmamışsınız. Bu arada Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin.

Eğer format attıysanız topluluk sunucularına giriş hızınızın yavaşlaması normal. Çünkü eskiden indirdiğiniz dosyalar bilgisayarınızda kaydoluyor ve siz o dosyalardan birini içeren bir sunucuya girdiğiniz zaman onu yüklemenize gerek kalmıyordu fakat şu an tekrardan indirdiğiniz için daha uzun sürüyor.
Ayrıca sistem bilgilerinizi yazmamışsınız. Bu arada Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin.

Ayrıca sistem bilgilerinizi yazmamışsınız. Bu arada Windows güncelleştirmelerini gerçekleştirin.

Biliyorum evet ama örnek verdim çoğu uygulamada böyle onla alakası yok yani 0.1 KB yazıyor3 ve Windows güncellemelerni Wi-Fi ile yapamıyoeum tel int i ile yaptım sadece Samsung olanı yapmadım yapmadığım gözüküyor ama bailattığım zaman tel inti ile kayboluyor.
Sistem.
Intel i5 5200.
GTX 1660.
RAM 16.

Biliyorum evet ama örnek verdim çoğu uygulamada böyle onla alakası yok yani 0.1 KB yazıyor3 ve Windows güncellemelerni Wi-Fi ile yapamıyoeum tel int i ile yaptım sadece Samsung olanı yapmadım yapmadığım gözüküyor ama bailattığım zaman tel inti ile kayboluyor.
Sistem.
Intel i5 5200.
GTX 1660.
RAM 16.
Windows'u resmi sitesinden indirdiniz değil mi?

Aşağıda ki rehberleri uygulayıp dener misiniz?

Aşağıda ki rehberleri uygulayıp dener misiniz?

Sorun devam ediyor.

Hocam şimdi tam olarak sorun internetin yavaşlaması mı yoksa internet driverlarının gözükmemesi mi? Eğer yavaşlamadan bahsediyorsanız IDM ile internetten bir dosya indirip değerleri kontrol edin. Eğer driverlar yok diyorsanız ekran görüntüsü paylaşın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı