W11 Volume_MAK nedir?

Manuel nasıl yapılır peki?

Kısaca;
Her PC'nin kendine has donanım kimliği vardır, 1-9 arası gruplar, bu guruplarda 7 rakam seklinde kodlar var.
Keyi girip etkinleştir deyince sorun olursa
Tel ile etkinleştirme seçip,
Microsoft etkinleştirme arayıp bu grupları verirsin.
Key kabul olursa Microsoft sana A-H arası gruplar 6 rakam kodlar verir bunları girip etkinleştirirsin.

Keyi kaç TL aldın?

Kısaca;
Her PC'nin kendine has donanım kimliği vardır, 1-9 arası gruplar, bu guruplarda 7 rakam seklinde kodlar var.
Keyi girip etkinleştir deyince sorun olursa.
Tel ile etkinleştirme seçip,
Microsoft etkinleştirme arayıp bu grupları verirsin.
Key kabul olursa Microsoft sana a-h arası gruplar 6 rakam kodlar verir bunları girip etkinleştirirsin.

Keyi kaç TL aldın?

Kaç liraya aldığımı hatırlamıyorum. Bayağı oldu alalı ama çok para vermedim. 200 lira falandı sanırım. Ne kadara aldığımın ne önemi var ki?

Kaç liraya aldığımı hatırlamıyorum. Bayağı oldu alalı ama çok para vermedim. 200 lira falandı sanırım. Ne kadara aldığımın ne önemi var ki?

Hocam bu keyler şu an bile Max 30 diyeyim ki o bile fazla yani.
Trendyol'da 2 hafta once 5 TL'ye satıldı.

Hocam bu keyler şu an bile Max 30 diyeyim ki o bile fazla yani.
Trendyol'da 2 hafta once 5 TL'ye satıldı.

Hocam Trendyol da minimum 50 lira. Doğrudur 5 liraya satılmış olabilir. Alalı birkaç ay belki yılı gelmiştir. O yüzden pek önemi yok. 100-200 arasıydı aldığım zaman piyasa.

Hocam Trendyol da minimum 50 lira. Doğrudur 5 liraya satılmış olabilir. Alalı birkaç ay belki yılı gelmiştir. O yüzden pek önemi yok. 100-200 arasıydı aldığım zaman piyasa.

MAK keyin mumkun degil o kadar olması,
Oem/retail o civardı.

Yakın zamanda bunlat paylasılmıs 2023'te
Bunlardan biri mi?

@Ahmet_Emir
Bunlardan biri ise 1. key hala aktif. Etkinleştirilebilinir

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.png
    2.png
    4,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
10/11 aynı keydir,
MD2B9 da MAK mı?
Ben gorseldekine istinaden bakmıştım keye.

Hocam MD2B9 olan Office içinmiş yanlış bakmışım. Office+Windows 11 keyi beraber almıştık sanırım. O yüzden o kadar tutmuş olabilir. Nerdiyse 1 yıl oldu hatırlamakda zorlanıyorum o yüzden. Win keyinden 2 tane mi çıkıyor normalde. Şu an zaten etkin. Ben eğer USB ile sıfırlarsam lisans gider mi diye merak ediyorum.

Hocam MD2B9 olan Office içinmiş yanlış bakmışım. Office+Windows 11 keyi beraber almıştık sanırım. O yüzden o kadar tutmuş olabilir. Nerdiyse 1 yıl oldu hatırlamakda zorlanıyorum o yüzden. Win keyinden 2 tane mi çıkıyor normalde. Şu an zaten etkin. Ben eğer USB ile sıfırlarsam lisans gider mi diye merak ediyorum.

Yorumda yazmıstım,
MAK key ile pek ilim olmadı ama bildiğim kadar oto etkinleştiremezsin, kurum key oldugu için manuel etkinleştirme ister buyuk ihtimal.
Keyin birçok PC'ye verilebildiği için buyuk ihtimal etkinleştirme adedi ne kadarsa ondan sonraki etkinleştirmede “etkinleştirme sınırı aşıldı” hatası alabilirsin.
MAK keyler 2000, 3000 PC'ye kadar etkinleştirilebilinir.
Bundan sonra farkli key bulman gerekir.
D. Arsiv vsden ulas oem/retail varsa veririm.

Yorumda yazmıstım,
MAK key ile pek ilim olmadı ama bildiğim kadar oto etkinleştiremezsin, kurum key oldugu için manuel etkinleştirme ister buyuk ihtimal.
Keyin birçok PC'ye verilebildiği için buyuk ihtimal etkinleştirme adedi ne kadarsa ondan sonraki etkinleştirmede “etkinleştirme sınırı aşıldı” hatası alabilirsin.
MAK keyler 2000, 3000 PC'ye kadar etkinleştirilebilinir.
Bundan sonra farkli key bulman gerekir.
D. Arsiv vsden ulas oem/retail varsa veririm.

D. Arsiv ne oluyor hocam. Nasıl ulaşacağım tam olarak?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı