W11'e geçiş sonrası sistem performansı düştü

ciogang

Zeptopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus z490 wifi
Gtx 1660 super xs
intel i7-10700F
Gskill 16x2 ram
Samsun 970 evo m2
Samsun 870 sata
Cooler master ml240l
Meslek
Serbest meslek
Selamlar Windows 11'e geçtim Windows'un kendi güvenliğini kullanıyorum. 1 haftadır zararlı olabilecek şeyleri kendisi ayarlıyor fakat sistemimi iyi olmasına rağmen Valorant'ta düşük FPS almaya başladım. Format atmalı mıyım yoksa harici program ile halledilebilir mi? Valorant'ta 250ye kadar düşebiliyor FPS.

i7-10700F
G.Skill 32 GB RAM.
ASUS TUF Z490.
GTX 1660 Super.
Cooler Master ML240L.
Samsung 970EVO.
Samsun 870 SATA.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'den çok kişi Windows 10'a geçiş yaptı hatalarla dolu bir işletim sistemi güncellemelerle ha bire düzeltilmeye çalışıyor bu dönem ayarlacaklarını söylemişlerdir Windows 10'a geri dönmeni söyleyebilirim oyun konusunda çok hata yaşarsın

Windows 11'den çok kişi Windows 10'a geçiş yaptı hatalarla dolu bir işletim sistemi güncellemelerle ha bire düzeltilmeye çalışıyor bu dönem ayarlacaklarını söylemişlerdir Windows 10'a geri dönmeni söyleyebilirim oyun konusunda çok hata yaşarsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne alaka ya tamama biz inandık çok havalısın

Windows 11 Vista'dan sonra gördüğüm en arızalı işletim sistemi. 10 candır gerisi yalandır.

Windows 11 Vista'dan sonra gördüğüm en arızalı işletim sistemi. 10 candır gerisi yalandır.

Bende bunu söylemeye çalışıyorum gelmiş bana video atıyor yüz yüze konuşsam kendisiyle acaba bilgili oldugunu sanacak mı hala bizim sordugumuz soruları kendısı ınternete soruyor belli ki adam Game test yapıyor orada onu atmış bana.

Hocam merhabalar,

Windows 11, Windows 10'a göre daha fazla sistem kaynağı tüketiyor. Bunu sistem boşta iken fark etmeniz mümkün. Windows 10'a kıyasla daha fazla Bellek kullanımı mevcut. 24H2 sürümünde düzeldiğini söylüyorlar, fakat Ekim ayında çıkacak olan Public Release (Stabil) sürümü beklemek daha doğru olacaktır.

Valorant'ta FPS düşüşü yaşıyorsanız, aşağıdaki linkten Xbox DVR açıksa Registry Editor ile kapatabilirsiniz. Xbox DVR Kapatma

Windows Defender'da Windows Güvenliği>Çekirdek Yalıtım>Bellek Bütünlüğü kısmından Bellek Bütünlüğü özelliğini devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. FPS'e iyi düzeyde etki edeceğini düşünmekteyim.

Bende bunu söylemeye çalışıyorum gelmiş bana video atıyor yüz yüze konuşsam kendisiyle acaba bilgili oldugunu sanacak mı hala bizim sordugumuz soruları kendısı ınternete soruyor belli ki adam Game test yapıyor orada onu atmış bana.

Güncelleme desteği kesilene ya da daha iyisi çıkana kadar 10 en mantıklısı ablamda i5 9300H 8 GB RAM 1650 ekran kartı 512 M.2 Micron marka şu an 11 var deli gibi kasıyor 10 kuracağım şimdi.

Selamlar Windows 11'e geçtim Windows'un kendi güvenliğini kullanıyorum. 1 haftadır zararlı olabilecek şeyleri kendisi ayarlıyor fakat sistemimi iyi olmasına rağmen Valorant'ta düşük FPS almaya başladım. Format atmalı mıyım yoksa harici program ile halledilebilir mi? Valorant'ta 250ye kadar düşebiliyor FPS.

i7-10700F
G.Skill 32 GB RAM.
ASUS TUF Z490.
GTX 1660 Super.
Cooler Master ML240L.
Samsung 970EVO.
Samsun 870 SATA.

Hocam Windows 11'deki performans sorunlarının hepsi Defender yüzünden kaynaklanıyor. Ben kaldırdım kurtuldum. İlk önce Denetim Masası'ndan UAC kapatın kullanıcı ayarlarından, sonra da Defender uygulamasına girip gerçek zamanlı korumayı ve altındaki aktif olan seçenekleri kapatın. Sonra da aşağıdaki linkten inidirin.
Bu linkten Defender remover EXE isimli uygulamayı indirin, yönetici olarak başlatın ve açılan ekranda büyük harf y yazın. Defender ile ilgili tüm dosyaları kaldırıyor. Sonra da başka bir antivirüs kurun Avast gibi. Sizde göreceksiniz Defender kaldırdıktan sonra bilgisayar çok rahatlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı