R3 3200U sistem W11'e yükseltilmeli mi?

sonradan kendim yükleyebiliyor muyum oyun servislerini çoğunlukla web ve python için kullanıyorum ama arada oyun da oynuyorum

Sistemim AMD Ryzen 3 3200U, AMD Vega 3 grafik kartı, 12 RAM ve 128 GB SSD'den oluşuyor, Windows 10 kullanıyorum. Güncelleme kısmında da söylüyor W11'e geçebilirsiniz diye ama birçok kişinin pişmanlık yaşadığını duydum o yüzden kararsız kaldım. Performans düşüklüğü olur mu ya da verimli olur mu sizce?

Benim sistemimde APU Ryzen 3 2200G ve 16 GB RAM var Sıkıntısız şekilde kullanıyorum geçebilirsiniz ama önerim format atarak geçmeniz olacaktır yükseltme ile geçerken sıkıntılar yaşanabiliyor.

Gereksiz uygulamalardan arındırılmış versiyon.

90 gün bittikten sonra Windows 10'daki gibi aktivasyon mu ister yoksa direk devam etmek için satın almam mı gerekecek.

90 gün bittikten sonra Windows 10'daki gibi aktivasyon mu ister yoksa direk devam etmek için satın almam mı gerekecek.

• Kurulumdan sonra bu değerlendirmeyi etkinleştirmezseniz veya değerlendirme süreniz dolarsa masaüstü arka planı siyaha döner, sistemin orijinal olmadığını belirten kalıcı bir masaüstü bildirimi görürsünüz ve bilgisayar her saat başı kapanır.
Diyor sitesinde

Son düzenleme:

• Kurulumdan sonra bu değerlendirmeyi etkinleştirmezseniz veya değerlendirme süreniz dolarsa masaüstü arka planı siyaha döner, sistemin orijinal olmadığını belirten kalıcı bir masaüstü bildirimi görürsünüz ve bilgisayar her saat başı kapanır.
Diyor sitesinde.

Paran varsa key al. Yoksa KMS ile aktive et. O zaman bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı