phirrat Picopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #101 Efetrkr dedi: Trojanlardan tutunda rat'lere kadar Aynen. Can sıkıyor ve de korkutuyor Genişletmek için tıkla... Ben de sibergüvenlikle uğraşıyorum bu tarz şeyler çok takip ediyorum dedim bi virüs yayıldı da haberim mi olmadı xd
Efetrkr dedi: Trojanlardan tutunda rat'lere kadar Aynen. Can sıkıyor ve de korkutuyor Genişletmek için tıkla... Ben de sibergüvenlikle uğraşıyorum bu tarz şeyler çok takip ediyorum dedim bi virüs yayıldı da haberim mi olmadı xd
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #102 phirrat dedi: Ben de sibergüvenlikle uğraşıyorum bu tarz şeyler çok takip ediyorum dedim bi virüs yayıldı da haberim mi olmadı xd Genişletmek için tıkla... sizde bir sorun yok değil mi ?
phirrat dedi: Ben de sibergüvenlikle uğraşıyorum bu tarz şeyler çok takip ediyorum dedim bi virüs yayıldı da haberim mi olmadı xd Genişletmek için tıkla... sizde bir sorun yok değil mi ?
phirrat Picopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #103 Efetrkr dedi: sizde bir sorun yok değil mi ? Genişletmek için tıkla... bende şuanlık yok ama zaten benim defender'im açık değil
Efetrkr dedi: sizde bir sorun yok değil mi ? Genişletmek için tıkla... bende şuanlık yok ama zaten benim defender'im açık değil
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #104 phirrat dedi: bende şuanlık yok ama zaten benim defender'im açık değil Genişletmek için tıkla... zaten sorun tek defender tarafında var. Başka bir antivirüste böyle bir durum söz konusu değil
phirrat dedi: bende şuanlık yok ama zaten benim defender'im açık değil Genişletmek için tıkla... zaten sorun tek defender tarafında var. Başka bir antivirüste böyle bir durum söz konusu değil
phirrat Picopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #105 Açtığımda da infected olarak gösterilen uygulamaları kullanıyordum hiç bir uyarı yemedim
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #106 Ben Malwarebytes ile tam 5 kere tarattım.Hiç birşey algılamadı.
emirkaracaoglu Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #107 Arkadaşlar herkes aynı anda yasıyor galiba bir hatamı çözümü var mı?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.525 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #108 emirkaracaoglu dedi: Arkadaşlar herkes aynı anda yasıyor galiba bir hatamı çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bir hata.Şuanlık çözüm bulamadık maalesef
emirkaracaoglu dedi: Arkadaşlar herkes aynı anda yasıyor galiba bir hatamı çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Bir hata.Şuanlık çözüm bulamadık maalesef
anonimkarınca Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #109 Hocam güncelleme geldi yeniden deneyin isterseniz bir.
V VersusXY Decapat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 7 4 Eylül 2022 #110 Aynı sorunu yaşıyorum, 3-4 defa 2 dakika aralıklar ile Windows Defender uyarı verdi