"W32/Hive.ZY" nedir?

Yoktur hocam sizinkine mining virüsü bulaşmış olabilir ya da başka bir virüs malwareden taratmanızı öneririm sonrada format atın bence malware iyidir bende sıcaklık artmadı sadece taratırken artıyor o kadar şu an 38 derecede.

Güncelleme herkese geldimi bende yokta.

Format atalı 1 hafta oldu garip bir şey indirmedim ama.

İşletim sistemiyle alakalı zaten şuanda herkes forumda neredeyse bunun çözümünü soruyor sorun yok yanlış pozitif.

Microsoft Defender Antivirus İçin Güvenlik Zekâsı Güncelleştirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.373.1508.0) böyle bir güncellemeyi yaptım ama sorunum düzelmedi.

Aynen.

siz Windows 11 mi kullanıyordunuz acaba? :)
Hocam genel bir sorun galiba bende tam konu açıp buraya bi baktım herkeste aynı sorun var 4 farklı program ile taratıp tarayıcı virüs programları ile tarattım ama nafile operayı açınca virüs var sanıyor pc :) gördüğüm kadarı ile herkeste oluyor yani windows hatası diyebiliriz

Hocam genel bir sorun galiba bende tam konu açıp buraya bi baktım herkeste aynı sorun var 4 farklı program ile taratıp tarayıcı virüs programları ile tarattım ama nafile operayı açınca virüs var sanıyor pc :) gördüğüm kadarı ile herkeste oluyor yani windows hatası diyebiliriz
Aynen öyle.Sahte pozitif.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı