"W32/Hive.ZY" nedir?

Bende tıklıyorum o bildirimi 1-2 saniye sonra siliniyor, her program açtığımda&kapadığımda bu bildirim geliyor.

Güncellemeleri yapana kadar bende de sorun yoktu. Bu sabah Defender güncellemesinden sonra ne olduysa oldu. Fix gelir yakında.

Bende de şu anda her Google'yi açışımda geliyor sanırım Google ile problem.

Sanırsam bir tek bende çıkmıyor en son güncelleştirmeleri kurdum ama değişen bir şey yok enteresan.

Bende de var maalesef. Sürekli bildirim gönderiyor.

Hi Apptils,

I am Dave, I will help you with this.

This does seem to be a false positive, it is a bug currently being reported by hundreds of people at the moment, it seems to be related to all Chromium based web browsers and Electron based apps like Whatsapp, Discord, Spotify...etc.

This is an evolving situation with no official word from Microsoft yet, but seems to be caused by Security Intelligence Update for Microsoft Defender Antivirus - KB2267602 (Version 1.373.1508.0)

Gibi bir açıklama yapılmış windows tarafından yapmamız gereken bir işlem var mı acaba yoksa beklemeli miyiz ?

Windows güncelleştirmeye bastım, bastığım gibi bu uyarı her açtığım programda vermeye başladı. Sanırsam bug gibi bir şey.

Sonunda bize otomatik güncellemeleri kapattıracaklar. Yani bir patch daha çıkartıp bu hatayı 2 saat içinde çözmek bence çok zor bir şey değil.

Sonunda bize otomatik güncellemeleri kapattıracaklar. Yani bir patch daha çıkartıp bu hatayı 2 saat içinde çözmek bence çok zor bir şey değil.
Windows 11 Pro 21H2 sürüm kullanıyorum az önce bir update yaptım fakat hiç bi değişiklik olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…