"W32/Hive.ZY" nedir?

Merhaba arkadaşlar,
10 dakika içinde bu kadar mesaj yüklendiğine göre Windows yazılımı veya Windows Defender ile ilgili bir güncelleme sorunu vardır. Çünkü herkeste aynı uyarı veriyor... Nasılsa virüs proğramı engelliyor şu an için endişelenek bir şey yok... Kolay gelsin...

Eki Görüntüle 1506698

Arkadaşlar durmadan bu uyarıyı alıyorum. Bu şey nedir? PC'ye format atalı daha 1 hafta oldu olmadı garip bir şeyler de indirmiyorum.
Sorun Microsoft tarafından yayınlanan "Security Intelligence Update for Microsoft Defender Antivirus - KB2267602 (Version 1.373.1508.0)" güncellemesiyle alakalı. Microsoft resmi açıklama yapmamış ancak yetkili tarafından açıklanan bilgi bu şekilde. Yeni güncellemenin gelmesinin ardından sorun çözülecektir.

1662307155950.png

Sorun Microsoft tarafından yayınlanan "Security ıntelligence Update for Microsoft Defender antivirus - KB2267602 (version 1.373.1508.0)" güncellemesiyle alakalı. Microsoft resmi açıklama yapmamış ancak yetkili tarafından açıklanan bilgi bu şekilde. Yeni güncellemenin gelmesinin ardından sorun çözülecektir.

Benim sürüm şu an 1524 yeni güncelleme gelmiş bir kontrol edin isterseniz.

Tehdit bulundu uyarısı hiç olmadı bugün.

Bende hala devam ediyor :(

benimkide 1524 sürümünde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-09-04 192651.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-04 192651.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 51
Yeni defender güncellemesi Google Chrome, Microsoft Edge, Discord gibi uygulamaları malware olarak tanıyormuş. Sorun tamamen bu. Bizde bu uygulamaları her kullandığımızda veya bu uygulamalar arka planda her işlem yaptığında Defender bizi uyarıyor yüksek tehdit diye. Bu hataya sebep olan ne orası malum. 2 3 tane defender güncellemesi geldi ama hala düzelmedi.

Yeni defender güncellemesi Google Chrome, Microsoft Edge, Discord gibi uygulamaları malware olarak tanıyormuş. Sorun tamamen bu. Bizde bu uygulamaları her kullandığımızda veya bu uygulamalar arka planda her işlem yaptığında Defender bizi uyarıyor yüksek tehdit diye. Bu hataya sebep olan ne orası malum. 2 3 tane defender güncellemesi geldi ama hala düzelmedi.
Aynen.

Zaten Behavior davranış demek.Bu uygulamaların arka planda yaptığı işlemler ve davranışları tehdit olarak görüyor.

Sorun sizde hala devam ediyormu acaba ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı