Bence W75'den daha alınabilir duruyor, bu sefer ürün hakkında biraz daha şeffaf bilgi vermişler (hala W75'in içini açıp gösteren bir inceleme veya görsel yok).Klavyenin switchi falan yeni olduğu için uzak yaklaştım. Alternatifleri de önerebilirsiniz.
Bence W75'ten daha alınabilir duruyor, bu sefer ürün hakkında biraz daha şeffaf bilgi vermişler (hala W75'in içini açıp gösteren bir inceleme veya görsel yok).
Eki Görüntüle 2530587
Yazılım, yenileme hızı ve switchlerde değişiklik olmuş (W75'te de aynı değişime gidiyorlar).
Fiyatı bence makul, W75 gibi çok şişirmemişler.
Sipariş vermeden önce birinin eline alıp klavyeyi incelemesini beklemek mantıklı olabilir.
Herkes cok bekliyordu sonnuda geldi falan ama internette 1 tane bile inceleme bulamadım neymiş ki bu klavyeye bu kadar talep var anlamadım.
Bence kesinlike alınır hocam. Ben dün kitsune limited edition şipariş verdim, o fiyat bandında en iyi klavye olduğunu düşünüyorum ayrıca limited almanı öneririm değerlenme olasılığı yüksek.Klavyenin switchi falan yeni olduğu için uzak yaklaştım. Alternatifleri de önerebilirsiniz.
Bence kesinlike alınır hocam. Ben dün kitsune limited Edition sipariş verdim, o fiyat bandında en iyi klavye olduğunu düşünüyorum ayrıca limited almanı öneririm değerlenme olasılığı yüksek.
Şu an aktif olarak Aula F75 kullanıyorum klavyede bir sıkıntı yok ama gene de piyasayı gozden gecırmeyi bırakmıyorum sizce Aula yerine alınır mı?
Bir de klavyenin sesini bulan arkadaşlar konuya atabilirse çok güzel olur sürekli belli aralıklarla bakıyorum ama hala sesiyle alakalı bir şey bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.