W60 vs Aula F75

Dnz123

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ilk defa forumda konu açıyorum eksiklerim varsa belirtirseniz çok mutlu olurum.

Wraith W60 la Aula F75 arasında kaldım. Şu anda Trendyol'dan almış oldugum gamestreak markalı 75'lik klavyeyi kullanıyorum W60alırsam alışabilirmişim bilmiyorum veya Aula F75 kalitelimi bazıları dandik bazıları çok iyi diyor Fantech revolver III alacağım için hikayeli oyunları onunla oynayacağım LoL, CS, FiveM oynuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler hocam araştıracağım ama w60 ve Aulaf75 hakkında bilgi edinmek istiyorum aşırı derecede arada kaldığım 2 model sizin attığınızda dikkatimi çekti

Hocam araştırdım ama önerdiğiniz klavyenin hiçbirlerde stoğu bulunmuyor başka öneriniz varsa açığım

Teşekkürler hocam araştıracağım ama w60 ve Aulaf75 hakkında bilgi edinmek istiyorum aşırı derecede arada kaldığım 2 model sizin attığınızda dikkatimi çekti

Hocam araştırdım ama önerdiğiniz klavyenin hiçbirlerde stoğu bulunmuyor başka öneriniz varsa açığım
Akko fun 60 pro ve max serisi var mc almasam onlardan birisini alırdım.

Teşekkürler hocam araştıracağım ama W60 ve aulaf75 hakkında bilgi edinmek istiyorum aşırı derecede arada kaldığım 2 model sizin attığınızda dikkatimi çekti.

Bir de cevap verirken mesajın sağ alt köşesinde bulunan cevapla seçeneğine tıklarsanız hem mesajlar karışmaz hem bildirim olarak daha hızlı ulaşır.

Beyazı bulunuyorum bu modelin setup full beyazda yazmayı unutmuşum.

Beyaz bitmiş. Acelesi yoksa stok takip edin MC stok yenilerse mutlaka bakın güzel klavye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı