W60 vs. Fun 60 vs. Mad60

boomerangcoo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, herkes bir şey söylüyor. Sponsoru olan, olmayan… Herkesin biri kötü, biri iyi dediği şeyler var. Bana adamakıllı anlatacak biri yazabilir mi? Hangisini almak daha mantıklı?

Mad60 kalitesiz diyorlar W60'a bakmadım ben kendim Fun 60 Max kullanıyorum aylardır ve çok memnunum hiçbir sıkıntısı yok klavyenin sadece %75 olsa daha iyi olurmuş o kadar.

Arkadaşlar, herkes bir şey söylüyor. Sponsoru olan, olmayan… herkesin biri kötü, biri iyi dediği şeyler var. Bana adamakıllı anlatacak biri yazabilir mi? Hangisini almak daha mantıklı?

Mad60 direkt eleyin. Kronik ve çakma bir ürün. W60'i şu an almak doğru değil. Daha hiçbir malzemesinin ne olduğu bilinmiyor. Fun 60 ise kablosuz ama ondan daha iyi 2 klavye var. Ace 60 Pro ve ace 68 esport. Bu ikisinden hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Donanim ve yazılım olarak diğer klavyelerden çok daha öndeler.

Madlions kronik ve rezil bir klavye. W60 daha yeni, hakkinda dogru duzgun bilgi yok, switchleri ve PCB soru isareti almak icin cok erken. Fun60 ise yazim hissiyati ve ses olarak berbat, PCB olarak yine geride, malzeme kalitesi ve yazilimida kotu. Ace60 Pro ve Ace68 eSport bak.

Madlions kronik ve rezil bir klavye. W60 daha yeni, hakkinda dogru duzgun bilgi yok, switchleri ve PCB soru isareti almak icin cok erken. Fun 60 ise yazim hissiyati ve ses olarak berbat, PCB olarak yine geride, malzeme kalitesi ve yazilimida kotu. Ace 60 Pro ve ace68 esport bak.

e-Sports ile Pro farkı nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı