W650EH anakartın güncel BIOS'u nereden indirilebilir?

Dizüstü marka ve modelinden üretici sayfasına girip oradan bakman gerek. Global marka ürün ise orada yoksa yoktur.
Üreticinin sayfası yok hocam. Probook markası. Başka bir yolu yok mudur?
Dizüstü marka ve modelinden üretici sayfasına girip oradan bakman gerek. Global marka ürün ise orada yoksa yoktur.
Birde hocam bir soru daha sormak istiyorum. Ben egpu yaptım. O ekran kartını görmüyor aygıt yöneticisinde. O yüzden belki çözüm olur diye istiyorum. Sizce yararı olur mu?

Son düzenleme:
Makinan buna benziyorsa Clevo olabilir ama Clevo sitesinde de BIOS güncellemesi yok.

Özel bir ürün olmadığı için kimsenin BIOS güncellemesi çıkaracağını sanmıyorum.
EGPU için Donanım Haber'in forumu çok daha geniş kapsama sahip, buradaki EGPU sayfasında cevap bulamadıysan oraya bakabilirsin; ben EGPU konusunda yönlendirme yapamam, kullanmadım.

Makinan buna benziyorsa Clevo olabilir ama Clevo sitesinde de BIOS güncellemesi yok.

Özel bir ürün olmadığı için kimsenin BIOS güncellemesi çıkaracağını sanmıyorum.
EGPU için Donanım Haber'in forumu çok daha geniş kapsama sahip, buradaki EGPU sayfasında cevap bulamadıysan oraya bakabilirsin; ben EGPU konusunda yönlendirme yapamam, kullanmadım.
Cevapların için teşekkür ederim. Her şeyi çözdüm ama biosu güncelleyerek yapmadım son bir sorum intel ve amd çalışan 2 ekran kartım var. Ama aralarında geçiş yaptıramıyorum. Çözümünü biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı