W7 Bir efsanenin bitişi

windows7kraldır

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Windows 7 desteği 2020 yılının başlarında bitti.

gg.jpg

Ben şahsen artık Windows 7 adlı bir işletim sisteminin olmadığına üzülüyorum.😞
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bizzat Windows 10 kullanıyorum ama hard diskimdin dolayı değil Windows 7 taa Windows XP'ye dönmek istiyorum.
Acaba Microsoft tek 1 işletim sistemi ile ne yapacak. Yani tamam biliyorum tek Windows 10 yok ama yani millet Windows server a geçiş yapacak değil ya. Bazen başımız sıkıştığında dönebileceğimiz bir Windows 7 olsa :( (sad face)

Beni kopya kullanmaktan vazgeçiren Windows 7 😀. Zamanının parasıyla 300 lira verip almıştım ve çok memnundum. Bencede en iyi performanslı işletim sistemiydi. 8.1 çıktığında yükledim ve hemen sildim çünkü başlat menüsünü görmem silmem için yeterli bir sebepti. Keşke 7'nin üzerinde ufak tefek değişiklikler yaparak 10 çıksaydı, çok memnun olurdum. Artık mecburen 10 kullanıyorum. 7 benim içinde bir efsaneydi.

Bir şeyin bittiği yok ha destek sona ermiş ha ermemiş ne fark ediyor? Yüklüyorsun, o anki o zamana kadar olan güncellemeleri updateden alıp kullanıyorsun. Ha ne olur? Sıkıntı şu olur bu raddeden sonra gelecek (yıl itibariyle) yeni programlarla uyumsuzluklar olabilir onun dışında en az 10 sene daha kullanılacak bir işletim sistemidir bence. En kötü xp kullanan devlet daireleri Win7'ye geçiş yapar.

Eski oyunları oynamak, internet işlerini halletmek, film izlemek v.s eski sistemlerde kullanılabilir bir işletim sistemidir bittiği falan da yoktur. Kaç tane kasa geçti elimden 1 tanesinde antivirüs yoktu güvenlik duvarı kapalıydı. Hatta bazı gerkeli güncellemeleri alınca oto updateyi de kapatıyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı