W8.1 Mavi Ekran System Service Expection ve Drıver Power State Faılure

noskid

Megapat
Daha fazla  
İyi geceler, yeni anakart aldım ve windows 8.1 e geçtim ilk hafta sorun yoktu fakat sonra oyunlar ve tarayıcılarda sürekli çökmeler yaşamaya başladım, bazende pc kitliyor düğmeden kapatıyorum sonra win7 ye döndüm ama yine devam etti Minidump dosyasını uplaod ettim bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü çok can sıkıcı olmaya başladı.
Not: Elimde 3 hdd var 3 ü de fayda etmedi ama hepsinde de birer tane warning uyarısı var hd tune böyle gösteriyor ki daha öncede bu warningler varken sorunsuz kullanıyordum. Tabi bu benim düşüncem siz daha iyi bilirsiniz teşekkür ederim şimdiden tekrardan iyi geceler.
Ve ufak bir detay var ekran kartı son sürüm drıverını yükledikten sonra oluyor bu sorun önceki sürümlere de nereden ulaşacağım hakkında bilgim yok.

Minidump

Aynen bro sürekli yapıyor özellikle yeni sayfa yüklerken zaten shockwave flash diyor, araştırdım iki flash player kullanıyormuş tekini devre dışı bıraktım yine aynı sorun ki opera vb tarayıcılarda çöküyor chrome a özgü birşey değil gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı