Sadece osu oynarken mi oluyor?
Hayır, daha çok belli olması için oyuna gireyim demiştim. Normal şekilde fare imlecinde de oluyor.
Sadece osu oynarken mi oluyor?
Ürün dediğiniz gibi ortalamanın altında F/P bir ürün sanırım ve basarak kullandığınızı söylemişsiniz. Cihaz arızalanmış olabilir.Hayır, daha çok belli olması için oyuna gireyim demiştim. Normal şekilde fare imlecinde de oluyor.
Ürün dediğiniz gibi ortalamanın altında F/P bir ürün sanırım ve basarak kullandığınızı söylemişsiniz. Cihaz arızalanmış olabilir.
Wacom CTL472 almak ne kadar mantıklı?
İyi günler arkadaşlar, CTL472 sipariş ettim, sizce ne kadar mantıklı bir tercih? osu! Oynuyorum, önceki tabletim aşırı yıprandığı için değiştirme kararı aldım. Yüzeyde bildiğiniz kayıyordu ve kombo tutamıyordum. Piyasa fiyatının altında buldum tableti, o yüzden aldım biraz da. Bir de kullanan...www.technopat.net
Teknik servis ürünü tamir etmez ise THH'ye başvurabilirsin.Driver değiştirmeyi ve yakındaki mıknatıs içeren şeyleri uzaklaştırmayı denedikten sonra düzelmez ise teknik servisi arayacağım. Teşekkür ederim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.