Wacom One (CTL-472-S) vs. Veikk A30

Tamamdır, karar vereceğim tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Defo fun s modelini gördüm XP-Pen shop mağazasında. Onu beğendim açıkçası ve fiyatı da uygun o da olabilir mi sizce?

Deco fun xs de kullandım, iyi değil. Yüzeyi çok çabuk yıpranıyor ve hassasiyeti kötü, çizgilerim hep kesik kesik çıkıyordu.

Deco fun XS de kullandım, iyi değil. Yüzeyi çok çabuk yıpranıyor ve hassasiyeti kötü, çizgilerim hep kesik kesik çıkıyordu.

Anladım, peki bahsettiğim ve sizin de bahsettiğiniz Deco 640 ve Deco fun s benim için yeterli olur mu? Örneğin, özellikle ders esnasında not almak GoodNotes gibi programlar uyumlu bir şekilde çalışır mı? Büyüklük bakımından.

Anladım, peki bahsettiğim ve sizin de bahsettiğiniz Deco 640 ve Deco fun s benim için yeterli olur mu? Örneğin, özellikle ders esnasında not almak GoodNotes gibi programlar uyumlu bir şekilde çalışır mı? Büyüklük bakımından.

Direkt olarak cihaz türü bazlı baktıkları için neredeyse tüm programlarla uyumlular, sadece driverini indirmeniz gerekiyor. Fun XS ve s modelleri aynı, bu yüzden fun s modelini elemenizi öneririm, Deco 640 alabilirsiniz.

Direkt olarak cihaz türü bazlı baktıkları için neredeyse tüm programlarla uyumlular, sadece driverini indirmeniz gerekiyor. Fun XS ve s modelleri aynı, bu yüzden fun s modelini elemenizi öneririm, Deco 640 alabilirsiniz.
Tamamdır ilgilendiğiniz çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı