Waffle'cıda çalışmak mı Hamburgercide garson olmak mı?

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba, part time iş arıyorum, şu anda 2 tane bana uygun olan buldum. İlki bir wafflecide waffle yapmak olacak. Bana nasıl yapacağımın eğitimini vereceğini söylüyorlar. Saat 19.00'dan 00.00'a kadar günlük 400 TL 2. seçeneğim ise bir hamburgecide garsonluk saat kaç ile kaç arasında bilmiyorum maaşıda bilmiyorum yüz yüze konuşmam gerek fakat parttime olarak eleman arıyorlar tahminimce saatler bana uyacaktır. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de görüşmeye giderken nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, part time iş arıyorum, şu anda 2 tane bana uygun olan buldum. İlki bir wafflecide waffle yapmak olacak. Bana nasıl yapacağımın eğitimini vereceğini söylüyorlar. Saat 19.00'dan 00.00'a kadar günlük 400 TL 2. seçeneğim ise bir hamburgecide garsonluk saat kaç ile kaç arasında bilmiyorum maaşıda bilmiyorum yüz yüze konuşmam gerek fakat parttime olarak eleman arıyorlar tahminimce saatler bana uyacaktır. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de görüşmeye giderken nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

Görüşmeye gidip detayları aldıktan sonra iki işide yan yana koyup iyice süzmen en iyisi olacaktır.

5 saat için 400 tl güzel para bence

Kanka ilk olarak klasik olacak ama hangisinden daha cok zevk alcagini dusunuyorsan sonra calisma saatleri ve sana olan uzakligini dusunmen lazim.

Merhaba, part time iş arıyorum, şu anda 2 tane bana uygun olan buldum. İlki bir wafflecide waffle yapmak olacak. Bana nasıl yapacağımın eğitimini vereceğini söylüyorlar. Saat 19.00'dan 00.00'a kadar günlük 400 TL 2. seçeneğim ise bir hamburgecide garsonluk saat kaç ile kaç arasında bilmiyorum maaşıda bilmiyorum yüz yüze konuşmam gerek fakat parttime olarak eleman arıyorlar tahminimce saatler bana uyacaktır. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de görüşmeye giderken nelere dikkat etmemi önerirsiniz.

Hangisi daha çok paraysa ona git derim hangisi daha kolay dersen bana göre waffle yeri işlek bir yerde ve seyyar bir yer değilse geceleyin çok aktif olacağını sanmam hamburgerci daha yoğun olacaktır. Sadece garsonlukda yaptıracaklarını sanmıyorum yerleri tuvaletleride heleki çıkış saatiyse ocakları sildirebilirler diye tahmin ediyorum.

Kanka ilk olarak klasik olacak ama hangisinden daha cok zevk alcagini dusunuyorsan sonra calisma saatleri ve sana olan uzakligini dusunmen lazim.
2 tarafta bana yakın fakat birinde waffle yapıyorsun yani zor gibi geliyor şuan çok kararsızım.

Hangisi daha çok paraysa ona git derim hangisi daha kolay dersen bana göre waffle yeri işlek bir yerde ve seyyar bir yer değilse geceleyin çok aktif olacağını sanmam hamburgerci daha yoğun olacaktır. Sadece garsonlukda yaptıracaklarını sanmıyorum yerleri tuvaletleride heleki çıkış saatiyse ocakları sildirebilirler diye tahmin ediyorum.
Hiç işlek bir yer değil waffleci hocam. Garsonluktan ziyade ocak temizleme neyse de tuvalet temizliğini kesinlikle yapmam zaten.

Görüşmeye gidip detayları aldıktan sonra iki işide yan yana koyup iyice süzmen en iyisi olacaktır.
Bir tane de pizzacı buldum hocam yarın tek tek gidip öğreneceğim 18 e girmeme 4 kaldı umarım sorun çıkarmazlar.

2 tarafta bana yakın fakat birinde waffle yapıyorsun yani zor gibi geliyor şuan çok kararsızım.

Hiç işlek bir yer değil waffleci hocam. Garsonluktan ziyade ocak temizleme neyse de tuvalet temizliğini kesinlikle yapmam zaten.
Waffle yapmak zaten sadece waffle karışımını eklersin onlar hazır yapıyor zaten makinesine basarsın hemen oluyor zaten diğerki malzemeler hazır zaten çikolatası, çileği, muzu eklemek kalıyor bana sorarsan tuvalet temizliği oçaktan daha iyi en azından ben iğrenmediğim için kolayıma geliyor(biri gelip yere s1111tı o ayrı)

2 tarafta bana yakın fakat birinde waffle yapıyorsun yani zor gibi geliyor şu an çok kararsızım.

Bir tane de pizzacı buldum hocam yarın tek tek gidip öğreneceğim 18'e girmeme 4 kaldı umarım sorun çıkarmazlar.

İş seçeneklerini iyi değerlendirmenizi öneririm. Sonuçta hevesle başlayıp sonradan işkenceye dönüşmesini istemessiniz.

Bir tane de pizzacı buldum hocam yarın tek tek gidip öğreneceğim 18 e girmeme 4 kaldı umarım sorun çıkarmazlar.
Pizzacı muhtemelen dominos gibi bir yerse ısıtma mantığıyla yapıyorlar hazır pizzayı

Pizzacı muhtemelen dominos gibi bir yerse ısıtma mantığıyla yapıyorlar hazır pizzayı
Yok hocam butik pizzacı tarzı ama orada da garson arıyorlar ona da bir gidip bakacağım. Şansıma 3 iş yeri de çok yakında Hatta 2 di yan yana

Technopat Haberler

Geri
Yukarı